30 dage i bøn – dag 8

Houston, USA

Muslimsk befolkningstal: 80.000

I Houston finder vi over 3.000 kirker, og cirka 80.000 muslimer. Gud har besvaret kirkens bønner om at muslimske befolkningsgrupper vil få adgang til evangeliet og muslimer fra hele verden bor nu side om side med mange amerikanske kristne!

Enkelte kristne i Houston ser denne mulighed for hvad det er, og danner venskaber med muslimer i deres lokalsamfund. En klaverlærer byder muslimer ind i sin klasse med håbet om at dele sin tro med sine elever og deres forældre. Unge mennesker flytter ind i lejlighedskomplekser, hvor størstedelen af naboerne er af muslimsk oprindelse, så de har bedre muligheder for at lære deres muslimske naboer at kende. To kristne kvinder, som er engageret i engelskundervisningen i deres kirke, tilbød også at stå for bibelstudier ved
siden af engelsktimerne for de muslimskestuderende. En organisation har arrangeret et forløb på seks uger, hvor seks kristne og seks muslimer sammen kan studere parallelle historier fra Biblen og Koranen.

Kirken i Houston er kreative og fast besluttede på at række ud til de lokale muslimer. En missionsgruppe leverede 2.671 kontekstualiserede Lukasevangelier til pakistanske muslimer. Dette førte til, at 14 muslimer valgte at følge Jesus. En højtrespekteret muslimsk lærd henvendte sig til en kirke i Houston for at lære engelsk. En af kirkens medlemmer blev ven med ham, og de begyndte at mødes ugentligt. I dag er denne lærde mand studerende på præsteseminariet. En ung pakistansk mand havde et møde med Jesus i sine drømme. Han gik ind i en kirke i Houston og bad om at blive døbt. Som Jesus sagde, ”Høsten er stor!”(Matt. 9, 37) og i Houston er frugten moden.

Forslag til bøn:

  • Bed om at muslimerne i Houston må blive velsignet og opmuntret i deres venskaber med kristne. (Luk. 10, 25-37)
  • Bed om at kristne grupper, som lever og arbejder i Houston, vil opsøge autentiske relationer med deres muslimske naboer og finde måder at velsigne dem på. (Ordsp 11, 11)
  • Bed om at mange muslimer i Houston vil opleve Kristi kærlighed gennem Hans følgere og finde troen i Ham. (1. Tim 2, 1-6)

Hent bedefolderen som pdf