BESVAR RÅBET
OM HJÆLP

På tværs af Mellemøsten og Nordafrika lyder de hjerteskærende NØDRÅB

Kvinder længes efter at føle sig værdsat. Skræmte børn hungrer efter fred. Vrede unge mænd higer efter mening. Forfulgte kristne søger desperat efter styrke til at gå endnu en dag i møde.

Hver dag modtager Noreas partner SAT-7 mere end 800 tilkendegivelser fra kanalens seere - og efterspørgslen er stigende. Vi ønsker at være der for vores seere og at besvare deres nødråb gennem det håb, som Kristus bringer. Du kan være medvirkende i den forandring, som Gud skaber i Mellemøsten og Nordafrika.

Hvordan Vil du besvare nødråbene ?

JEG VIL
BEDE FOR

ARBEJDET

JEG VIL
STØTTE

ØKONOMISK

JEG VIL
DELE

BUDSKABET

længsel efter værdi - kvinders råb om hjælp

Et liv i fangenskab

Som kun 11-årig blev Elmira, af sin familie, tvunget til ægteskab. På sin 15 års fødselsdag var hun mor til to.

Elmiras mand var stofmisbruger, og han tvang hende ud i prostitution, som skulle finansiere hans misbrug.

"At være kvinde i min verden var så smertefuldt," fortæller hun.

Elmira blev smittet med HIV, og gennem de næste 14 år levede hun praktisk talt som slave. Selvom hun ikke vidste hvilken fremtid, der lå forude, fandt Elmira en dag modet til at flygte.

Mødet med Jesu kærlighed

Knækket og nedbrudt stødte hun en dag på satellitkanalen SAT-7. "Jeg så jeres programmer og erfarede, at Gud elsker mig...på trods af det liv, jeg har levet," fortæller hun.

Elmira ledte efterfølgende ti familiemedlemmer til tro på Jesus. Nu ser de også SAT-7, og de er sammen om at tilbede Gud. Til SAT-7 siger Elmira: "Tak for alt det, I gør for at dele Guds kærlighed med mennesker som mig. Bed om, at jeg må kunne tjene Ham efter bedste evne."

Kvinder i Mellemøsten og Nordafrika anses som lavere rangeret og mindre værd end mænd. I følge Sharialovgivningen vægtes kvinders vidneudsagn kun halvt så højt som mænds.


Kvinder lider under stor uretfærdighed. For eksempel blev en afghansk kvinde i 2015 stenet til døde, fordi hun løb væk sammen med en mand. Han, derimod,  'slap' med en omgang pisk.


99% af egyptiske kvinder har været udsat for en eller anden form for seksuel krænkelse (UN 2013).


Kønsdiskrimination er udbredt. Trods fremgang på området, er der stadig meget begrænsede uddannelses- og jobmuligheder, for piger og kvinder i flere mellemøstlige lande.

Fordi jeg er en kvinde er en dokumentarserie, som undersøger og udfordrer tabuer såsom: vold i hjemmet, tvangsægteskab, omskæring af kvinder og æresdrab. Gennem sandfærdige historier, eksperters udsagn og hårdtslående facts præsenterer serien den smertefulde virkelighed, mens den samtidig opfordrer til forandring og indgyder håb.


Frie sjæle viser udsagn fra kvinder i Algeriet, hvis liv er blevet ændret på grund af Jesus. Kvinder, som er undertrykt og føler sig værdiløse, erfarer gennem denne udsendelse, hvor stor værdi de har i Guds øjne.

LÆS FLERE BERETNINGER

DE SMÅ BØRNS
NØDRÅB

DE UNGE MÆNDS
NØDRÅB

DE FORFULGTE KRISTNES
NØDRÅB

BED FOR KVINDER

Bed for kvinder som føler sig mindre værd eller er blevet misbrugt. Bed om at de gennem SAT - 7s programmer må erfare den livsforandrende Guds kærlighed.

STØT
ARBEJDET

Dengang Gud skabte mennesket, skabte han det, så det lignede ham. Som mand og kvinde skabte han dem, og han velsignede dem og kaldte dem menneske, da de blev skabt.
1. Mos 5, 1-2

'Besvar råbet om hjælp' (Answer the Cry) er en SAT-7 UK kampagne. Al materiale anvendes efter tilladelse.

HVORFOR NETOP DIN STØTTE ER VIGTIG