Fandt en flig af håb

Aida* blev mishandlet af sin far, men Gud hørte moderens bønner

Aida fra Angola var kun otte måneder gammel, da hendes forældre gik fra hinanden. Faderen tog hende med sig, og hun var i hans varetægt i 17 år. Men han var ikke nogen god far. Han respekterede ikke kvinder og behandlede sin datter dårligt, blot på grund af hendes køn. Aidas barndom blev ikke god. Den var langt fra normal, hun oplevede ingen kærlighed og led som ung pige.

Da hun blev ældre, fik denne mishandling hende til at søge efter ting, som kunne aflede hende fra smerten. Hun begyndte at tage stoffer for at tilfredsstille sin ensomhed. Livet var for hende som en vandring på en mørk sti uden den mindste flig af håb.

Men der var stadig en, som tænkte på Aida, nemlig hendes mor. Moderen bad for hende, mens Aida følte sig såret og alene. Ved Guds nåde begyndte hendes mor i en bedegruppe tilknyttet ”Kvinder med Håb”s arbejde. Gruppen bad sammen med moderen for hendes dyrebare datter.

I Guds time blev Aidas mor svar på sine bønner. Aida og moderen blev genforenet, og Aida fandt håb i Jesus. Efter nu at have oplevet Guds kærlighed og bønnens fællesskab i bedegruppen, længes Aida ikke længere efter at flygte fra smerten.

I dag er Aida blevet gift, blevet mor og har arbejde. Aida og hendes mor beder fortsat sammen med ”Kvinder med Håb”-bedegruppen og priser Gud for at have givet Aida en fremtid og et håb.

DU er vigtig

Elsker du ikke også en ”happy end”? Det er så nemt at blive overvældet af alt det triste i denne verden. Men Gud giver os remindere som historien om Aida og hendes mor, der viser, at Gud stadig arbejder i hjerterne, og at han ikke har givet op.

Det er derfor, at DU er så vigtig for dette arbejde. Ligesom bedegruppen, der trofast bad for Aida, er dine bønner og gaver med til at gøre en forskel for dem, som endnu ikke kender håbet i Jesus.

Hvis du ikke modtager ”Kvinder med Håb”s bedekalender i forvejen, kunne du så have lyst til at være med til at bede sammen med godt 60 tusinde andre forbedere over hele verden og være med til at gøre en forskel for kvinder gennem bøn?

Hvis du allerede modtager bedekalenderen, kunne du så ikke tænke dig at invitere nogle til at bede sammen med dig og starte en ny bedegruppe? De udfordringer og vanskeligheder, som kvinder møder, er så meget større, end vi kan klare, men vi tjener en Gud, som er i stand til at hjælpe. Find bedekalenderen her:

(Kilde og foto: twrwomenofhope.org)

*Navnet er ændret