Frø bliver sået og spirer i mediemissionsarbejdet i Hviderusland.

Teammedlemmer fra TWR Belarus (Hviderusland) har produceret omkring 40 programmer om måneden. Det svarer til næsten 500 programmer om året, som teamet ser som frø, de planter til deres eget folk. Håbet er, at frøene vil spire, opmuntre troende i deres tro og inspirere dem, som ikke kender Jesus Kristus, til at lære ham og Bibelen at kende som Guds ord.

Der er mange grunde til at takke Herren for uventede måder og muligheder for at udbrede evangeliet i Hviderusland.

Et af højdepunkterne i 2021 var koordineringen af ​​Bibeludstillingen, som blev vist stor interesse og havde mange besøgende. Teamet havde produceret en særlig version af Lukasevangeliet, der blev tilbudt de besøgende.

Et andet højdepunkt fandt sted i juletiden, da et nyt evangeliseringsprojekt kaldet ”Light of the Star of Bethlehem” (Lyset fra Betlehemsstjernen) blev sat I gang. Målet med dette projekt er at bringe budskabet om håb i Jesus Kristus til forældreløse børn i særlige børnehjems-familier.

(En børnehjemsfamilie er en familie, hvor et ægtepar er ansvarlige for at opdrage forældreløse børn og børn, der ellers ville være uden forældres omsorg. Der må ikke være mere end 10 børn i en sådan familie. Der findes mere end 400 børnehjemsfamilier i Hviderusland med sammenlagt omkring 3.000 børn).

Idéen til det nye evangeliseringsprojekt ”Light of the Star of Betlehem” opstod på baggrund af et ønske om at give de forældreløse børn, såvel som deres omsorgspersoner, mulighed for at lære om de bibelske sandheder gennem de kristne børneprogrammer ”The Little Seed” (Det lille frø) og ”Treasure Seekers” (Skattejægerne). Teamet i TWR Belarus forberedte og distribuerede 400 lydafspillere med hjælp fra kirker, frivillige og personalet fra organisationen ”Heart for Orphans Ministries”. Næsten alle børnehjems-familierne har modtaget sådan en lydafspiller med 200 optagelser af programmer for børn.

Her er en opmuntrende besked fra en af forældrene i en børnehjemsfamilie:
“Efter at være kommet med i projektet er en af mine børn, Masha, begyndt at læse Bibelen. Hun læser mere og mere, selvom hun aldrig har gjort det før, og skriver sine spørgsmål ned. Hun har efterfølgende også bedt om tilgivelse fra mig og fra de yngre børn, hun tidligere har såret. Ting, som hun har taget uden at spørge om lov, har hun givet tilbage. Før ville hun aldrig have indrømmet at have taget dem. Hun har også fortalt om ting, hun har gjort forkert, og indrømmet sine fejl. Nu lytter hun opmærksomt til radioen hver eneste aften og taler med de andre børn om det.”

Bed gerne for det vigtige mediemissionsarbejde i Rusland, Ukraine og Belarus (Hviderusland).