Landsbylederens vidnesbyrd

Noreas radioarbejde i Cambodja hjælper familier, som har det svært, og peger på Gud, som tilbyder frelse. En radiolytter, som også er landsbyleder, fortæller her, hvordan Gud har været med hende gennem et vanskeligt liv.

Jeg hedder Hou og har oplevet, hvordan Gud har givet mig styrke, når livet har været svært.

For nogle år siden var min familie ved at falde fra hinanden. Min mand var altid fuld og var også voldelig. Min datter druknede. Jeg følte, at livet var tomt, og at alt håb var ude.

Efter et stykke tid flyttede vi til et hus i nærheden. Der mødte jeg en præst, og det kom til at betyde, at jeg fandt tilbage til Gud. Nu kunne jeg lægge problemerne over til Gud. Det var en stor lettelse for mig på ny at have et forhold til Gud.

Men det, at jeg valgte at følge Gud, faldt ikke i god jord hos min mand. Han nægtede at bidrage økonomisk, men Gud besvarede mine bønner. Jeg fik arbejde som landsbyleder, og det betød, at jeg kunne forsørge familien. Forfølgelsen standsede ikke, men jeg gav aldrig slip på Gud. Efterhånden tog min mand også imod Jesus, og da blev alt forandret. Nu elsker han både mig og familien.

Jeg har lyttet til radioprogrammet ”Kvinder med Håb” flere gange, og det er virkelig til opmuntring for mig. Programmet hjælper kvinder, som har det svært, eller er deprimerede. Jeg har selv været en af dem. Tak for at I producerer disse programmer og for, at I også tager jer tid til at besøge os lyttere. Må Gud velsigne jer rigt!

Kilde og foto: norea.no