Lovsang uden lyd – virkelighed for forfulgte

Iransk Flag

Stort set hele den iranske befolkning anses, ifølge Joshua Project, som værende unåede. De få troende der er, har det svært.

En kristen mand i Iran har delt sit vidnesbyrd med os:

Troende i Iran har mange udfordringer. Der er ulovligt at tro på Jesus i Iran. Det er svært for troende at være aktive i husmenigheder. De forsøger at gå meget forsigtigt frem, for ikke at skabe problemer. Folk er tavse når de kommer eller går fra et husmøde, for at undgå unødig opmærksomhed.

Han tilføjer at han og hans husmenighed så inderligt ønsker at lovsynge højt og helhjertet, men de er bange for at naboerne vil høre dem. Derfor må husmøderne være lavmælte, forklarer han, og tilføjer at de har brug for en måde hvorpå de kan slukke den ild som de har indeni – den ild som brænder for Jesus.

Så godt som hele den iranske befolkningen anses, ifølge Joshua Project, som værende unåede mennesker, der endnu ikke har hørt om Jesus. Norea samarbejder med det kristne tv-netværk SAT-7 i Iran. Sammen ønsker vi at formidle evangeliet om Jesu frelse gennem programmer som opmuntrer til og styrker troen. Vi beder om at kvinder og mænd i Iran en dag må kunne lovsynge Gud, uden at skulle frygte for konsekvenserne.

Kilde: Norea Norge & Sat-7
Illustrationsfoto: Pixabay