Menighedsfællesskab gennem TV-programmer

TVet er det tætteste mange folk fra Mellemøsten kommer på et kristent fællesskab. Kan du forestille dig, hvordan det er at være den eneste kristne i dit lokalsamfund?

Vi hører efterhånden dagligt historier om de rædsler kristne verden over står i – der er virkelig behov for din forbøn! Åbne Døres nylige rapport konkluderer, at der hver måned er 322 kristne som bliver dræbt på grund af deres tro. 214 kirker og kristne ejendomme er ødelagt, og 772 kristne er ofre for religiøs vold.

Mange af de forfulgte bor i Mellemøsten og Nordafrika (MENA), hvor kristne står overfor enten ekstrem eller alvorlig forfølgelse i store dele af regionen.

Men ” Vi ved, at alt virker sammen til gode for dem, der elsker Gud, og som efter hans beslutning er kaldet.

Hos Noreas partner, SAT-7, ses Guds godhed, hver gang et live-program bliver sendt. For mange seere, er programmerne meget mere end bare underholdning, det er deres chance for at være en del af det kristne fællesskab. Fathi, en syrisk seer fortæller: ”I bringer glæde og håb i en vanskelig tid og i leder de unge til Gud. Min drøm er at møde jer personligt en dag. Gud velsigne jer, mine brødre og søster.”

Der er andre der har det som Ilanah fra Aserbajdsjan. Ilanah er den eneste kristne i det område hvor hun bor. ”Jeres kanal opmuntrer mig. Bed om at jeg må møde en anden kristen ansigt til ansigt.”

Live-programmerne er blevet en platform hvorigennem utallige mennesker mødes i et fællesskab, mens de hører Guds ord og priser hans navn. Kan du forestille dig, hvordan det er at være den eneste kristne i dit samfund? Tvunget til at tilbede i al hemmelighed?

Din støtte, gør det muligt for folk som Fathi, Ilanah, og mange andre, at mødes i det kristne fællesskab, gennem tv-programmer.

Tak til alle jer som bidrager til mediemission og gør dette muligt. Jeres støtte er med til at holde troen i live hos mennesker som lever et liv med forfølgelse og frygt, og introducerer Kristi kærlighed til de mange mennesker som længes efter den. En seer fra Saudi Arabien fortæller: ”Jeg er ikke kristen, men vil gerne lære Kristus at kende. Bed om at det må lykkes mig at skaffe en Bibel så jeg kan læse Matthæusevangeliet.”

Vil du være med til at bede for – og støtte-  vore brødre og søstre i Mellemøsten og Nordafrika, og give andre mulighed for at lære Guds kærlighed og fred at kende?

Kilde: SAT-7
Illustrationsfoto: Pixabay