MISSIONSREJSE

/ ONLINE /

OBS: Rejsen er flyttet fra Zoom til Youtube

For at gøre det så let som muligt at komme med på 'rejsen', har vi valgt at gå live på Youtube i stedet for på Zoom.
Det gør, at du ikke behøver at downloade specielle programmer, men kan se med direkte på Youtube.
Det livestream vi bruger, er det samme som når vi sender Online Gudstjenste, så hvis du ser Online Gudstjeneste i morgen, skal du bare blive hængende lige efter Gudstjenesten.

Spørgsmål til Kasper kan sendes via sms til 4252 0500 eller skrives i Youtubechatten.

Du kan tilgå livestreamet fra Youtube.com/noreadanmark eller fra siden norea.dk/online-gudstjenester og du er meget velkommen, selvom du ikke er tilmeldt.

Pak tasken og kom med på missionsrejse

Norea har fra tid til anden arrangeret rejser, som Noreas bagland kunne komme med på. Det har givet unikke muligheder for at møde kristne i andre lande, og for med egne øjne at se hvordan mediemissionen gør en forskel. Den mulighed er imidlertid lukket i øjeblikket på grund af Corona-pandemien.

Men rejse-restriktionerne har åbnet op for et væld af nye teknologiske muligheder, og det betyder at vi nu kan tilbyde DIG at komme med på en Online Missionsrejse. Du kan opleve missionsarbejdet på tæt hold og se hvordan det er en stemme til de unåede og en stemme for de forfulgte.

Det foregår via dette et Youtube livestream som du kan fra Youtube.com/noreadanmark eller fra siden norea.dk/online-gudstjenester

Læs mere om den kommende 'rejse', og se hvordan du tilmelder dig herunder. Hvis du har spørgsmål til 'rejsen', kan du med stor sandsynlighed finde svaret i sektionen 'Ofte stillede spørgsmål' nederst på siden.

Vi glæder os til at have dig med på rejsen.

 

Den første Online Missionsrejse går til: SAT-7 på CYPERN

Noreas udsendte Missionær, Kasper Breindahl, bor på Cypern. Her er han med i produktionen af kristent TV til Iran og farsi-talende befolkningsgrupper via SAT-7.

I den kommende Online Missionsrejse kan du komme med ind i studierne på Cypern, og høre mere om hvordan mediemissionsarbejdet forandrer liv for mennesker i Mellemøsten og hvordan SAT-7 er kirke for forfulgte og marginaliserede kristne.

Tid: 21. Februar 2021 kl 11.15 (umiddelbart efter Online Gudstjeneste)

Tilmelding: senest 19. Februar kl. 12.00

Sted: Hjemme i stuen (eller køkkenet :))

Medbring: En varm kop kaffe og lidt sødt til ganen (frivilligt :))

Tilmeld dig den kommende Online Missionsrejse her

 

Stil spørgsmål til denne måneds gæst

 

Ofte stillede spørgsmål

Norea har samarbejdspartnere mange steder i verden og det er dem, vi i den kommende tid vil ’besøge’. Der er en gæst med hver gang, som vil fortælle om det arbejde, de står i, og hvis det er teknisk muligt, vil der også være en ’rundvisning’ i kontorer eller studier. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål under hver ’Zoom-rejse'.

Det fantastiske ved denne form for missionsrejse er, at den er gratis for dig. Du skal hverken tænke på flybilletter eller hotelophold, og du behøver kun hive én time ud af kalenderen. Det er en unik mulighed for at komme helt tæt på mediemissionsarbejdet, møde nogle af dem som du måske støtter og beder for, og få svar på de spørgsmål du har omkring mediemissionen.

Zoom er et program, som bruges til at afholde videokonferencer online. Det er at sammenligne med programmer som Microsoft Teams, Skype, Facetime, ol.

Zoom kan bruges på både smartphone, tablet og computer. På smartphone og tablet skal du søge i Appstore/Google Play store efter ’ZOOM’ og vælge den der hedder ’ZOOM Cloud Meetings’. Hent App’en ned på din telefon/tablet, åben app’en og følg oprettelsesprocessen.

På computeren skal du gå til siden zoom.us og trykke på ’Sign up, it’s free’.

Du bliver herefter ledt igennem en oprettelsesproces og får mulighed for at downloade Zoom-programmet til din computer.

Når du tilmelder dig Noreas Zoom-rejse, sender Norea sender dig en e-mail med et link til zoom-mødet. Det link skal du trykke på forud for mødets begyndelse (se datoer og tidspunkter længere oppe på siden).

Når du trykker på linket, er det muligt at tilgå mødet på to måder: 

  1. Direkte fra en browser, uden at have Zoom-App'en/programmet installeret på din computer.
    (Dette kan være lidt ustabilt)

  2. Gennem Zooms program/app
    (bedre og mere stabilt end via din browser) 

Hvis du har installeret Zoom programmet på din computer, eller app’en på din tablet eller smartphone, vil disse i de fleste tilfælde åbne automatisk, når ud trykker på linket i mailen.
I enkelte tilfælde kan det dog være, det ikke virker.
I så fald skal du åbne Zoom programmet/App'en og trykke på knappen 'Join'.
Her skal du nu indtaste det Møde-id (Meeting ID) du også fik tilsendt i mailen. Når du har gjort det, vil du blive bedt om at indtaste et password. Det finder du også i mailen. Herefter er du klar til at deltage i mødet.

OBS: Det er altid en god ide at logge sig på et møde i god tid, og tjekke at lyd- og video-indstillinger er korrekte.

Du kan sagtens stille spørgsmål forud for den kommende Zoom-rejse. Benyt formularen ’Stil et spørgsmål’ lidt længere oppe på siden.

Én af pointerne med Zoom-rejsen er at du, som følger med i arbejdet, får mulighed for at stille spørgsmål til Norea og Noreas samarbejdspartnere rundt omkring i verden. Der bliver derfor rig mulighed for at stille spørgsmål under Zoom-opkaldet. Du kan stille spørgsmålet direkte (med lyd og billede), men du kan også skrive det i Zoom-chatten og så læser vi det op for gæsten.

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål her på siden, så er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 42 52 11 00, eller skrive en mail til info@norea.dk