SHEMA: Erdogan, Trump og gældsbyrde

Da Soner tiltrådte stillingen som daglig leder af Radio Shema i 2001, blev 70% af Shemas udgifter oprethold af én enkelt donor.

Denne donor valgte desværre at trække sin støtte omkring det tidspunkt hvor Soner tiltrådte, og det satte Shema i et dilemma.

Luk radiokanalen eller tag et lån.

Radiokanalen valgte at låne pengene og i dag er økonomien hos Shema god, fordi der er kommet mange nye donorer, men Shema har desværre ikke haft penge nok til at kunne betale den gamle gæld tilbage, og i starten af 2019 falder hammeren, hvis ikke gælden bliver indfriet.

Shema når dagligt ud til mange millioner mennesker. Faktisk viser en meningsmåling at 2 ud af 3 personer, i millionbyen Ankara, lytter til Radio Shema hver eneste dag. Tænk, 2 ud af 3 lytter til en kristen radiostation i hovedstaden i, i et af de lande i verden hvor færrest er kristne.

Dét gode arbejde ønsker vi selvfølgelig skal fortsætte, og derfor er det vigtigt at den gamle gæld bliver betalt ud.

Det anspændte forhold mellem Erdogan og Trump, og det deraf forårsagede dyk i Lira-kursen er en enestående mulighed til at få afbetalt gælden nu, for grundet den Tyrkiske Liras værditab er gælden (målt i dollars) skrumpet markant.

Hjælp os med at hjælpe Shema.

Soner-stoet mediearbejdet