20 årig forfølges voldsomt

Mere end én gang har hendes mor gennembanket hende og klippet hendes tøj i småstykker, brændt hendes bibel og låst hende inde . . .

For vores Centralasiatiske medarbejdere ser horisonten mørk og skræmmende ud. Lovgivningen i disse lande gør det stadig vanskeligere for de kristne at samles. Det er meget vanskeligt for dem at drive mission og de finansielle midler strækker ikke til. Hertil kommer den enorme fattigdom og mismod området er præget af.

Men det er som om at de lever i ordet fra 2. Korinterbrev 4,1: ”Derfor bliver vi ikke modløse i den tjeneste, som vi har fået af barmhjertighed”. De har mødt noget hos Herren selv og derfor bliver de ikke modløse.

Du kan være med til at bede for medarbejderne i mediearbejdet og for de kristne. Bed også Aigulj og de mange som lever i lignende forhold. En kristen bror skrev sådan for et par uger siden:

Vi henvender os til jer for at opfordre jer til at bede for vores Centralasiatiske medkristne. (vi kalder hende af sikkerhedsårsager Aigulj). Hun er 20 år og bor ca. 25 km fra hovedstaden. Aigulj har kun været kristen i 2 år, hun antog Jesus som sin frelser og redningsmand og lod sig døbe. Og siden dengang er hun blevet voldsomt forfulgt af sin mor, sine brødre og slægtninge. Mere end én gang har hendes mor gennembanket hende og klippet hendes tøj i småstykker, brændt hendes bibel og låst hende inde på et værelse. Til sidst kunne Aigulj ikke klare det mere og løb hjemmefra. Men slægtninge fandt hende og tævede hende offentligt. Herefter klippede hendes mor hende skaldet.

For kort tid siden blev hendes mor alvorlig syg og slægtninge inviterede mullahen (islamisk præst) ind i huset. Mullahen forsøgte i to lange timer at lægge et voldsomt pres på Aigulj for at få hende til at frasige sig Jesus Kristus, for det var hende alene der havde skylden for moderens sygdom, sagde Mullahen. Vi er Gud taknemlige for at Aigulj holdt stand i troen, selv om hun i to lange år har været udsat for dette af sin familie.

Bed om at Gud må give hende styrke, kraft og langmodighed til at bære alt dette. Hun er blevet træt og alligevel brænder hun for Herren. Hun har en nød for at række evangeliet til sine jævnaldrende.

Lad os bede for Aigulj og hendes forfølgere: moderen, brødrene og slægtningene.