Podcast - Når du vil lytte på farten

Norea Mediemission har en række podcasts som du frit kan lytte til når det passer ind i din hverdag. Med alt fra gennemgang af hele Bibelen til korte tankevækkere og samtalepodcasts, er der indhold til enhver smag og lejlighed.

OVERSIGT

Brødrene Brandes Bibel

"Brødrene Brandes Bibel” en podcast om Bibelen. Brødrene Emil og Niels brænder for at flere unge læser Bibelen og bliver grebet af den og får lyst til at tale om den. Podcasten er produceret af Luthersk Missions Børn & Unge (LMBU).

Budskabet - Luthersk Mission

Et magasin med fordybelse i bibelsk og luthersk tro, analyse af tidens strømninger og inspiration til kristent liv og mission. Budskabet udkommer fem gange årligt. Hvert nummer har et tema i flere artikler af forskellige skribenter. Derudover er der faste spalter, boganmeldelser og andre artikler, der sigter på bibelrefleksion og trosopbyggelse.

Datter

Vi taler om at leve livet med Gud, hvor vi er set, kendt og elsket, som hans døtre.
Vi vil sætte fokus på det, at være (ung) kvinde i troen på Gud.
Hvad betyder det for os som unge kvinder at vi er set, kendt og elsket af Gud?
I denne podcast taler vi om hvad det betyder ind i vores liv.
"Datter" produceres af Johanna Lund Larsen, Rebekka Randi Larsen og Emilie Slot Knudsen.

Den kristne tro

Alle mennesker tror - men hvad tror vi på?

Hvad venter efter døden? Er der en Gud, og i så fald, hvordan er han? Er der en himmel og et helvede efter døden, eller er der intet?

Tænk, hvis det var muligt at nå frem til vished i disse spørgsmål. Det er det ærinde, denne podcast med Mikkel Vigilius har.

Den ugentlige prædiken

Tilliv ønsker med denne podcast at bringe Guds ord - til dig - nemt og bekvemt - én gang om ugen.

Kend din Bibel - Radio Ådalen

"Kend din Bibel" er en gennemgang af prædiketeksten til den kommende søndag/helligdag ved Bjarke Nørholm Pihl. Han bor i Skjern og har tidligere været sognepræst, men er nu Handelsgymnasielærer og fritidsprædikant i Luthersk Mission.

Livshistorier

Spændende livshistorier fortalt af personen selv. Kristine interviewer forskellige personer om deres liv og levned.

Online Gudstjeneste

Podcasten indeholder prædikenen fra de Online Gudstjenester Norea sender hver søndag formiddag.

På rejse gennem Bibelen

En genfortælling af nogle af Bibelens spændende beretninger

Guds ord er levende

"Guds Ord er levende er en bibelundervisnings serie, med tidligere forstander på Luthersk Missions Højskole, Hans Erik Nissen som producer. Seriden består af over tusinde afsnit, hvor udvalgte skrifter i Bibelen oplæses og udlægges for lytteren.

RØST

En (bibelsk) stemme i tiden

Set nedefra

SET NEDEFRA: En podcast, bestående af 5 unge kristne, der i samtalen om troen på Jesus, lærer hinanden og troen bedre at kende. I SET NEDEFRA vægter frimodighed højere end korrekthed. Serien bliver produceret for Noreas ressourceside: 'TilLiv.dk'
Podcasten produceres af Frederik Wind, Markus Højgaard, Camilla Hansen, Judith Techow, Anders Højgaard.

Tankevækker

Norea udsender hver uge en 'tankevækker' på SMS og som Podcast. Tankevækkeren består af en kort historie og et bibelvers, som man kan reflektere over. 'Tankevækker' er oprindelig skrevet af Asbjørn Kvalbein.

Telefonandagter

En kort daglig andagt som tager udgangspunkt en et bibelvers eller en bibelsk tanker. Andagten holdes af forskellige præster, prædikanter og almindelige kristne.

Toner & Tankespring

I denne serie præsenterer Lea Brøgger Detlevsen lytteren for udvalgte sange og kunstnere inden for kristen popmusik – bredt forstået. Med baggrundsviden og tid til at gå i dybden med sangteksterne kommer lytteren med Lea hele vejen rundt om budskabet i både nyere og allerede velkendte udgivelser på den kristne musikscene, og bliver samtidig klædt på til at lytte videre selv.

Tro i familien

"Tro i familien” er en podcast som giver kristne forældre praktisk hjælp, inspiration og opmuntring til aktivt at dele den kristne tro i hjemmene. Podcasten er produceret af Katrine Houler & Finn Jøssang fra Luthersk Missions Børn & Unge (LMBU).

Vejen gennem Bibelen

Vejen gennem Bibelen (VGB) er en serie radioprogrammer, som gennemgår hele Bibelen i 2267 programmer á ca. 13 minutter. Det er en enestående mulighed for at komme gennem alle Bibelens bøger - også dem der ikke så ofte prædikes over.