2020 satte ny rekord for seerrespons i Mellemøsten og Nordafrika

Selvom 2020 var et ekstraordinært hårdt år for mange, så var det også et år hvor Gud arbejde på ekstraordinære måder.
Stigningen i seer-engagementet på SAT-7s kanaler under coronakrisen viser, at Kristi håb berørte flere menneskeliv i Mellemøsten og Nordafrika end nogensinde før.

Noreas partner, SAT-7, kan se tilbage på et rekordår, når de opgør interaktioner mellem seere og SAT-7s responsteam. Efter at Mellemøsten og Nordafrika (MENA) begyndte at bekæmpe COVID-19 udfordringerne i marts, oplevede SAT-7 en 30 procent stigning i responser*, hvilket viser at mange søgte støtte i kristne programmer.

Væksten var især tydelig for de kanaler som:

  1. Havde et tyrkisk publikum
  2. Henvendte sig til arabisk talende børn
  3. sendte SAT-7 ACADEMY-uddannelsesprogrammer.

Seerengagementet for SAT-7 KIDS steg med 90 procent (til 47.300 kontakter). Responsen til den tyrkiske kanal, SAT-7 Türk steg 120 procent (til 25.300) og seerengagementet for SAT-7 ACADEMY steg med 328 procent (til 47.500).
Mellem januar og september 2020 modtog SAT-7 i alt 310.000 responser, hvilket er næsten en tredjedel mere end i samme periode i 2019.

 

’Du er ikke alene’ var titlen og budskabet i en ny serie som talte med ofre og hjælpere, der var involveret i tacklingen af pandemien.

 

Da millioner i regionen stod overfor måneder med nedlukning, og Covid-19s alvorlige indvirkninger på sundhed og indkomst, var mange afhængige af SAT-7 som en pålidelig kilde til åndelig og følermæssig støtte, følgeskab og endda sundhedsrådgivning.

Fra begyndelsen af pandemien, og selv da eksplosionen i Beirut forårsagede masseødelæggelse og traumer, besluttede SAT-7 studier i Libanon, Egypten, Tyrkiet, Cypern og England, at opretholde så mange live-udsendelser som muligt.

SAT-7s leder Rita-El Mounayer udtalte:

”For næsten et kvart århundrede siden, velsignede Gud os med muligheden for at bruge satellit-tv som en ny måde at dele sit ord på. Siden da har SAT-7 gennem årene været en vital redningsline for isolerede troende i Mellemøsten og Nordafrika, ved at skabe uddannelsesprogrammer for dem der ikke er i stand til at få adgang til uddannelser, samt bibel-undervisningsprogrammer som kan forene seerne i tilbedelse.

Det har været en stor velsignelse at kunne tjene folkene i denne region, mens de taklede hidtil usete udfordringer”

Mens verden kæmper videre med pandemien, er ​​tv fortsat et værdifuld middel til at få forbindelse med, og støtte seerne. SAT-7 fortsætter med at skabe en vej fremad i 2021, herunder lanceringen af ​​sin nye video-on-demand-tjeneste og en ny strategi for at engagere seere på sociale medier.

”SAT-7 fortsætter sit arbejde med at bringe evangeliet ind i flere hjem,” siger El-Mounayer. “At støtter flere familier, når de byder Kristus velkommen i deres liv, og giver den åndelige opmuntring, der er så hårdt tiltrængt i verden i dag, hvor folk bliver derhjemme men fortsat søger ressourcer til uddannelse, underholdning og åndeligt fællesskab”.

 

* SAT-7 definerer respons som en eller flere udvekslinger mellem en seer og et SAT-7-seer-respons-team via telefonopkald, sms-beskeder eller sociale medieplatforme, der dækker et spørgsmål eller emne.

Kilde: SAT-7