3 små henvendelser fra Centralasien

Overvågning og kontrol

Der hvor vi bor, har de fundet ud af, at vi er kristne. Nu er vi under konstant overvågning og kontrol. De finder på alle mulige undskyldninger for at komme forbi vores hjem, de ringer til os uden grund, og aflytter vores telefonsamtaler. Når vi har været ude, kommer de og udspørger os, om hvor vi har været, og hvad vores ærinde var.
Lytter fra Turkmenistan

Jesus døde for mig

I går, da jeg lyttede til jeres program, hørte jeg, at Jesus døde for mig. Hvis I har mulighed for at sende mig en Bibel, så være rar at sende en med store bogstaver. Endnu bedre vil det være, hvis i kan sende mig en audioudgave på CD. Tusind tak”
Lytter fra Centralasien

Forbudt at komme i kirke

Omkring jul kom en kvinde til vores kirke. Jeg introducerede mig selv, og spurgte om hun var interesseret i at vide noget om Gud, og om hun havde hørt om Jesus. Så svarede hun, at hun havde hørt om Gud gennem radioen, og at hun var rigtig glad for at lytte til disse programmer. Desværre havde hun mistet signalet til stationen.
Jeg fortalte hende om vores programmer og gav hende en CD og en kalender med vores programplan.
Jeg har nu erfaret, at hendes mand har forbudt hende at komme i kirke, så jeg vil gerne opfordre jer til at bede for denne kvinde. Vi håber, at hun finder vores FM programmer.
Medarbejder fra Kirgisistan