Vidnesbyrd

Dag 30 – 20. april

Mit navn er Fatima. Jeg er født i Marokko, men er berber af afstamning. Mine forældre opdragede mig og mine 11 søskende som muslimer. Jeg fejrede ramadan hvert eneste år, og jeg bad hver dag sammen med min far.

Mine forældre skændtes ofte. År for år blev det voldsommere. Jeg bad om fred i vores hjem i årevis uden svar, og til sidst gav jeg Allah et ultimatum: ”Nu beder jeg tre gange, og hvis du ikke viser dig for mig, vil jeg ikke tro på dig længere.” Intet skete … Men den nat havde jeg en drøm. Jeg klatrede op ad et bjerg og nogen opmuntrede mig til at blive ved med at klatre. Oppe på toppen af bjerget mødte jeg en mand i hvide klæder. Han strålede af venlighed. Han var omgivet af glade mennesker, fyldt med fred. Jeg ville gerne være blevet der for evigt.

Jeg fortalte min familie om drømmen, men de afviste den. Så jeg gemte den i mit hjerte og håbede på, at finde ud af, hvem manden i min drøm var.

Mit liv var trist og formålsløst. Men så flyttede der et ægtepar ind i vores lejlighedskompleks, som talte til mig om Guds kærlighed i Jesus Kristus. De inviterede mig med til et kristent møde, hvor jeg mærkede Guds nærvær. Jeg begyndte i hemmelighed at læse Bibelen for at finde ud af, hvem Jesus var. Og så gik det op for mig, at Jesus var manden fra min drøm! Jeg råbte til Gud om at udfri mig fra min lidelse og give mig del i hans fred.

I mit nye liv har jeg glæde og fred, og jeg beder om at min familie også må lære Jesus at kende.

 

Hvordan kan vi bede?

  • Fortsæt, hele året, med at bede om at muslimer må få drømme og syn om Jesus
  • Bed om at søgende muslimer må møde kristne mennesker, der kan fortælle dem evangeliet
  • Bed om at kristne med muslimsk baggrund må være trofaste vidner for deres familie

 

Altså: Er nogen i Kristus, er han en ny skabning.
Det gamle er forbi, se, noget nyt er blevet til!

2 Kor. 5,17

 


 

Dette er den sidste dag i ramadanen og dermed slutter også dette års ’30 dage i bøn for den muslimske verden’.

Du er imidlertid meget velkommen til fortsat at bede for muslimer rundt omkring i verden, og du må også meget gerne bede for Mediemissionsarbejdet, som når ud til rigtig mange af disse mennesker med evangeliet.