30 Dage i Bøn for den Muslimske Verden 2024

Vi nærmer os Ramadanen (10. marts – 8. april 2024), og vi vil derfor gerne igen i år invitere dig til at deltage i en måneds bøn for den muslimske verden.

Dette års tema, “Her, der og allevegne,” understreger vigtigheden af forbøn i en verden, der konstant ændres af teknologi, migration og globalisering. Som kristne er vi kaldet til at vise kærlighed og støtte til alle, ikke mindst dem, der står i en foranderlig situation eller overfor en ny begyndelse.

Hvordan kan du bede med?

Bedehæfte: Hvis du ønsker et bedehæfte tilsendt, tilbyder vi en gratis fysisk udgave. Du skal blot sende en sms med teksten “bed2024” samt dit navn og adresse til 5242 5282, så sender vi et eksemplar til dig. Hæftet er fyldt med daglige bedeemner, historier og information, som kan være en inspiration til din bøn gennem hele Ramadanen.

Daglige SMS-Bedeemner: Vi forstår, at dagligdagen kan være travl. Derfor tilbyder vi at sende et kort bedeemne via SMS hver dag for at gøre det nemt for dig at deltage, uanset hvor du er. Hvis du gerne vil modtage daglige bede-sms’er, kan du sende en besked til 52425282 med teksten “sms2024” samt dit navn.

Online Bedefolder: På vores hjemmeside lægger vi et nyt bedemne – en side fra bogen – op hver dag. Besøg siden 30 dage i bøn – 2024 – Norea Mediemission for at følge med og finde inspiration til din daglige forbøn.