30 dage i bøn for den muslimske verden

Sammen med kristne fra hele verden kan du på en særlig måde være med i forbøn for den muslimske verden i de 30 dage, hvor muslimerne fejrer ramadanen.

Du kan være med på flere måder:

  • Hent hæftet “30 dage i bøn”, som bringer information og bedeemner her
  • Tilmeld dig vores SMS-ordning, hvor du fra den 6. maj til 4. juni vil få en SMS tilsendt med et bedeemne.
    Send en SMS til 52 42 52 82 med teksten “30 dage 2019”

 

Måske har du spørgsmål om, hvad “30 dage i bøn” er? Så kan du finde nogle af svarene herunder:

Hvordan begyndte ”30 dage i bøn”?

En gruppe missionsledere bad ved et møde i Mellemøsten. De følte et tvingende behov for, gennem bøn, at fokusere på den muslimske verden og blive mere proaktive i at vise Guds kærlighed til muslimer. Bønneguiden ”30 dage i bøn” for muslimer under ramadanen var en af de veje, de valgte.

Hvem skriver artiklerne og producerer guiden?

Teamet, som producerer ”30 dage i bøn”, er en sammensat gruppe af forskellige mennesker fra hele verden, som hver især er tilknyttet forskellige kristne kirker eller organisationer. Mange af dem har levet blandt muslimer, arbejdet sammen med dem og elsket dem i flere år. Nogle bidrager med artikler, andre melder sig som frivillige til at oversætte, lave layout og distribuere guiden.

Hvordan beslutter I, hvem der skal bedes for?

Vi indsamler bidrag fra hele verden, så vores valg er baseret på, hvad vi får tilsendt. Vi laver en skrivevejledning hvert år, som enhver, der er interesseret i at fremme forbøn for et bestemt behov, kan få – kontakt os, hvis du kunne tænke dig at skrive et indlæg til ”30 dage i bøn” via www.pray30days.org.

Hvordan bør vi bede?

Brug bedeemnerne i bønneguiden som udgangspunkt for dine bønner. Nogle af emnerne indeholder også bibelvers til inspiration. Lad Helligånden udfordre dig til at bede, mens du giver dig tid til at tænke på behovene hos de mennesker, du læser om, og også overvejer det kald, vi som Jesu efterfølgere har til at elske dem, som han gør, og til at dele evangeliet med dem.

Kilde: 30 Days International