40 år og stærkere end nogensinde

Radiobølger

KTWR er en særdeles stærk kortbølgesender, placeret på den lille ø Guam, i Stillehavet, og i dag fejrer teamet på Guam senderens 40 års fødselsdag.

Hvorfor er det værd at fejre?

Det er det fordi denne sender har været med til at udbrede ordet om Jesus i alle disse år, og har sikret at evangeliet er nået meget langt omkring.

”Dette er en stor pilepæl for Guam og for TWR (Noreas internationale radiopartner) fortæller Grant Hodgins, Stationsleder på KTWR. ” At være med i udbredelsen af evangeliet, over hele Asien, i 40 år, betyder at mange mennesker har haft mulighed for at høre evangeliet. TWR deler ikke kun evangeliet, så mennesker kan lære Frelseren at kende, de opmuntrer også til efterfølgelse, så kristne kan vokse og lære om det at følge Jesus.”

 

Kraftfuldt redskab

Kortbølgesenderen er, over årene, med jævne mellemrum blevet opdateret og udbygget. I løbet af de seneste år, er en række solceller blevet monteret, hvilket har resulteret i en elektricitets-besparelse på hele 9%.

Kortbølger har en utrolig rækkevidde og kan forcere fysiske såvel som ideologiske barrierer. Derfor størmme håbet fra Guam, helt ud i Kinesiske, Vietnamesiske og Nordkoreanske hjem.

 

Ikke kun radio

Sidste år skrev teamet på Guam historie, idet det lykkede dem at sende en digital datafil fra Guam til Thailand (4800 km). Dette fremskridt har stort potentiale, for det betyder at det, teknisk set, nu er muligt at sende f.eks. bibler til folks smartphones via radiobølger.

Gennem 40 år, har Gud brugt udsendelser fra Guam, til at forvandle mennesker liv – specielt i de områder af verden hvor det at fortælle om Jesus er forbundet med bøder, fængsel og død.