Aleppo mellem Mørke og Lys

“Vi har et princip om ikke at bøje os og svækkes, når vi står foran vanskelige livsvilkår, men i stedet at gå den vej Gud lægger til rette for os.”

Som en del af en speciel SAT-7 dokumentar ’Aleppo mellem Mørke og Lys’, deltog filmholdet i et bedemøde for kvinder som er blevet enker i den brutale syriske borgerkrig.

De modige enker, i det krigshærgede Aleppo, fortalte om deres daglige kampe med – på egen hånd – at opdrage deres børn, og fortalte desuden om hvordan de finder styrke i deres tro og i hinanden.

Deres inspirerende vidnesbyrd, om tro midt i tragedien, blev transmitteret til millioner af mennesker, i hele den arabiske verden, i slutningen af maj.

Én af enkerne sagde: ”jeg vil gerne takke SAT-7 for at deltage i dette møde for krigs-enker. Vi lider under fraværet af vore partnere. Vi fungerer som både mødre og fædre. Der er mange vanskeligheder og udfordringer, men vi har et princip om ikke at bøje os og svækkes når vi står foran vanskelige livsvilkår, men i stedet at gå den vej Gud lægger til rette for os, vejen til fred og lys, ligesom Jesus sagde: ’Kom til mig, alle i som er trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile.’”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.