Arbejdet i Albanien bærer frugt

Illustrationsfoto: @evis via Twenty20

Norea har siden 2009 været engageret i mediemissionsarbejdet i Albanien. Via radiobølger er evangeliet blevet spredt ud over hele landet. Her skal du møde to unge piger, for hvem radioen har været en livsforvandlende kilde til tro.

Har aldrig været i kirke

Jeg bor i Korite, en by tæt på Korca. Jeg tilhører en familie som bygger på muslimske traditioner. Men på trods af dét, har jeg været åben overfor at høre om den kristne tro. Jeres radio har været den primære kilde til viden om kristendommen.

Jeg har aldrig nogensinde været i en kirke, og når man er fra en muslimsk by er det svært at få alle de informationer, som man har brug for, om Jesus. Men den gode nyhed er, at jeg er begyndt at lytte til jeres radio hver dag.

Jeg har lyttet til jeres udsendelser i 3 måneder og jeg er meget opsat på fortsat at lytte til jeres programmer og musik. Programmer som ’Kvinder med Håb’ er opmuntrende, motiverende og positive. Jeg er også meget interesseret i at lytte til de emner, som omhandler praktiske og gode råd. Jeg lærer om Jesus og hans liv.

Der er ikke andre måder, hvorpå jeg kan få viden om kristendommen. Tak fordi i bringer denne sandhed ind i mit liv.
I disse meget hårde og usikre dage, finder jeg en stråle af håb i teksten fra de kristne sange og også i de bibel-baserede programmer.
M., Korite

 

Fra håbløshed til tryghed

Jeg overgav mit liv til Jesus for et år siden. Det var en af mine venner, som fortalte mig, at i Jesus kunne jeg blive fri og opleve tryghed. Det var et budskab, jeg havde hårdt brug for at høre, specielt da hele verden lukkede ned.

Som ung studerende følte jeg mig magtesløs i situationen. Jeg følte håbløshed når jeg tænkte på fremtiden, og jeg savnede virkelig at være i skole sammen med mine venner.

Min ven fortalte mig om jeres radio og de opmuntrende programmer, I sender. Så jeg begyndte at lytte, og var fascineret af Bibelens Gud. Jeg faldt over ’Kvinder med Håb’ programmerne, og jeg lyttede fast til disse programmer. Jeg er stadig i gang med at lære, og jeg kontakter jer for at sige tak.
F., Elbasan

 

Illustrationsfoto: Illustrationsfoto: @evis via Twenty20