At overvinde det okkulte

Bali er en traditionsbunden og kulturrig ø, og et sted hvor folk følger de religiøse ceremonier med stor entusiasme. Mange sætter deres lid til okkult lærdom og benytter okkulte ritualer til at frigøre ånden fra kroppen i et forsøg på komme i kontakt med guderne.

Yati, en 36 årig kvinde, var dybt gennemsyret af det okkulte, og adskillige mystiske ritualer blev udført på hende, med henblik på at fjerne ondskaben i hende. Én forbandelse kunne hun dog ikke slippe af med: Hvert eneste af de børn hun fødte, døde. Alle i landsbyen var enige om at det ikke var en på grund af nogen fysisk tilstand, men at det var et angreb fra en ond ånd.

Dette var ikke Yatis første møde med ånder – hendes bror døde mens han øvede okkulte ritualer. Derfor blev Yati meget bange og hun besluttede sig for, sammen med sin familie, at flytte til en anden landsby, i håb om at undslippe den ondskab som havde ramt hende.

I den landsby hvor Yati slog sig ned, var det muligt at tune ind på TWR’s radioudsendelser.

Herfra begyndte hendes liv at ændre sig.

Hun lærte gennem disse programmer, at den sande og levende Gud ikke var glad for den okkulte praksis.

Hun forstod at der var konsekvenser når man beskæftigede sig med sådanne overbevisninger, og i takt med at disse bibelske fakta gradvis blev præsenteret for hende, begyndte hendes tro at vokse.

De onde ånder fortsatte med at plage Yati, denne gang ved at besætte hendes søn. Men med sin nyfundne forståelse for Guds magt, begyndte hun at bede for sin søn, og fik endda samlet en gruppe af andre troende, i bøn. Gud var trofast, og udfriede hendes søn af den onde ånds magt. Dette opmuntrede hende endnu mere, og hendes tro blev stærkere.
I dag går Yati regelmæssigt i kirke og hun tror på kraften i Guds ord.

”Guds ord har åbnet mit hjerte så jeg kan se hvilket dårligt menneske jeg var,” fortæller hun. ”Jeg ved at djævelen kan ødelægge liv, men jeg er ikke længere bange. Jeg er et barn af Gud og jeg tror at Gud har en plan for også at redde min mand.


Vidste du?

Der er til dato 70 lokale FM-stationer som udsender TWR programmer i Indonesien.

I de fjerntliggende områder, hvor der ikke er adgang til radiostationer, sørger 36 lytter-koordinatorer for at 320 forskellige lyttergrupper kan høre programmerne via små lydafspillere.

 

Kilde: Trans World Radio

Illustrationsfoto: Pixabay