Bad i al hemmelighed

Der er magt i de foldede hænder. Læs hvordan en kvinde fra Angola fik uventet svar på bøn.

Da jeg blev gammel nok, bortgiftede min far mig til en mand, som var heksedoktor. Jeg blev mandens hustru nummer fire, og jeg fik at vide, at jeg ikke måtte gå i kirke. Nu har jeg fået fem børn med min mand. Jeg ønsker, at mine børn skal væk fra al den lidelse, som er i vores hjem, så jeg begyndte at bede i al hemmelighed. Hvis min mand fandt mig, mens jeg bad, ville han slå mig.

En dag blev mit ældste barn inviteret med i kirke af en ven. Vennen kom hjem til os for to uger siden og spurgte min mand, om han ville give vores søn lov til at være med i kirkens ungdomsarbejde. De efterfølgende to dage græd jeg af frygt for, at min søn ville få en straf. Men det skete ikke. I stedet sagde min mand til ham: Tal med din mor. Så tilføjede han: Du må tage af sted sammen med ham hver søndag, så du kan kontrollere hans mindste bevægelser.

Jeg troede ikke på, at dette kunne være sandt! Men han kaldte på min søn og gav både ham og jeg tilladelse til det, som jeg havde længtes efter i så lang tid! Gud er virkelig en levende Gud! Nu kan jeg sige det højt, at jeg er kristen, og jeg er kommet med i ”Kvinder med Håb”-arbejdet. Vil I godt bede sammen med mig for, at hele min familie en dag vil komme med i kirke.

(Respons fra Angola)

Kilde og fotos: twrwomenofhope.org