RESPONS fra TYRKISKE SEERE

I dag da jeg vågnede, var jeg fuld af glæde. Jeg tror på Jesus Kristus. Han kom som en freds-ambassadør, og Han er den eneste, som kan frelse os. Jeg ser ham hele tiden i mine drømme: Han viser mig, hvordan vi skal vandre i lyset. Tyrkiet har virkelig brug for denne kanal.
Murat* via telefonopkald


Kære Ayda, jeg er virkelig glad for at se programmet Prayer Season. Du hjælper os til at se, hvordan vi bruger Guds ord i vore liv. Hans kærlighed letter vores byrde og forandrer vore hjerters indstilling. Vi kan bede for vores fjender og overvinde det onde.
Guzin* via email


Tusind tak for jeres bønner. Min sjæl føles fri som en fugl. Pris Herren! I er en stor afspejling af Kristus, i den måde hvorpå I tjener Ham. Tak fordi I hjælper mig til at styrke min tro.
Derya* via telefonopkald.

Se flere respons fra SAT-7 Türk i denne video:

*Navnene er ændrede af hensyn til seernes sikkerhed