Besøg fra Indien

Det er livsvigtigt at Surjapuri og Kudmali folket i Indien hører evangeliet, for Jesus siger, at der ikke er nogen anden vej til frelse end gennem ham (1 Tim 2,5.)

 

Derfor vil Norea og TWR-India begynde radio-arbejde på 6 nye sprog i Indien i 2018. I dagene fra den 17. til den 20 maj får Norea besøg af en medarbejder fra mediearbejdet i Østindien, og du kan også få lejlighed til at møde ham.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om Mediemissionsarbejdet i Indien, er du meget velkommen når Norea og medarbejderen fra Østindien medvirker ved nedenstående arrangementer:

  Torsdag d. 17. maj kl. 19:30 i Vorbasse IM

  Fredag d. 18. maj kl. 14:30 i Sønderborg LM (seniormøde)

  Fredag d. 18. maj kl. 19:30 i Agerskov LM (lovsangsaften)

  Lørdag d. 19. maj kl. 16:00 Pinsecamping LM på Haderslev Næs

  Søndag d. 20. maj kl. 10:30 i Aroskirken i Århus

Indien er kontrasternes land med omkring 400.000 analfabeter og over 20 % af befolkningen, som lever for under 10 kroner om dagen. Samtidig bliver mellemklassen og eliten stadig rigere og mere veluddannet. Landet er således et af de lande i verden med den største ulighed og forskel mellem rig og fattig. Indien er også det sted i verden, hvor vi finder flest folkegrupper der ikke har hørt om Jesus. Ifølge joshuaproject. net regnes 90% af Indiens 2.550 forskellige folkegrupper som unåede. Norea har i mange år arbejdet sammen med TWR-India om at række evangeliet ud til de millioner af mennesker, som aldrig har hørt om Jesus. Men der er stadig mange, der ikke har hørt evangeliet endnu, fordi man i Indien taler langt over 1.000 forskellige sprog og dialekter.