Centralasien: Et levende vidne i hverdagen

Moderen havde datteren og svigersønnen boende i sit hjem. Hun bad meget for dem, og det var en stor udfordring for hende at leve som et vidnesbyrd overfor sin overbeviste muslimske svigersøn.

Under et besøg i Centralasien mødte en TWR medarbejder en af de lokale medarbejdere, som havde haft en meget glædelig oplevelse for nylig. Hendes datter, som også er kristen, var for nogle år siden blevet gift med en overbevist muslim. Dette havde været årsag til stor bekymring for moderen, der havde datteren og svigersønnen boende i sit hjem. Hun bad meget for dem, og det var en stor udfordring for hende at være åben og villig til at leve som et vidnesbyrd overfor denne overbeviste muslimske mand.

Men denne unge mand, som boede under samme tag som sin kristne svigermor, lagde mærke til, hvordan både hans kone og svigermor levede deres liv. Det var anderledes, og han begyndte at stille spørgsmål. Han fik nogle programmer fra TWR at lytte til, og gennem disse samt de kristnes anderledes væremåde begyndte han at forstå, hvad evangeliet handlede om, og han overgav sit liv til Jesus Kristus.

Den lokale medarbejder var lykkelig på grund af svigersønnens omvendelse. Og senere blev der føjet endnu en god nyhed til. Svigersønnens mor havde været meget imod de kristne, men en måneds tid efter sønnens omvendelse valgte hun også at tage imod evangeliet.

Kilde: TWR