De serverede gift

Mange lyttere rundt om I verden benytter ikke blot radioudsendelser til opbygning I deres egne liv, nej, de bruger også programmerne til at berøre andre menneskers liv. Dette er historien om ”K”, en Hmong lytter som, sammen med sin onkel, har været udsat for forfølgelse, fordi han spredte evangeliet om Jesus Kristus til sine landsmænd.

Mit navn er K. Jeg rejser rundt til mit folk, Hmong-folket, i flere sydøstasiatiske lande. Jeg deler budskabet om Jesus med dem og deler radioer ud.

Min onkel og jeg rejste for nyligt sammen til en provins i den nordlige del af mit land for at opmuntre folk med bibelens ord og for at introducere kristne Hmong-programmer i radioen.

Vi uddelte radioer til nogle familier, og hjalp dem med at lytte til bibelundervisningen via kortbølge. Da vi nåede den næste by blev vi arresteret.

Det vi gør, er ikke ulovligt, men de lokale myndigheder kan ikke lide vores budskab. Fængslet serverede gift for os, men det lykkedes for mig at flygte, og jeg er nu i et andet land, hvor jeg prøver at komme tilhægterne igen.

Være venlige at huske min onkel som stadig er i fængsel. Hans liv er til stor opmuntring for mig. Tak Herren

Kilde: FEBC