Den ene, som oplyser mit hjerte

Hvis Herren ønsker, jeg skal leve, vil jeg tjene ham og fortælle alle og enhver om hans kærlighed.

Min far forlod vores familie for at gifte sig med en anden kvinde. Men han holdt ikke op med at mishandle min mor, min søster og jeg. Da jeg spurgte ham om grunden, sagde han: ”Det er fordi, at en kvinde har brug for at blive slået, så hun bliver på sin plads; hun har kun halv forstand.” Selvom jeg er somalier og er vokset op i Saudi Arabien, forlod jeg hans religion på grund af mishandlingen, han udøvede. Jeg var 16 år på det tidspunkt, og jeg nægtede at tro på nogen gud.

Så Jesus i en drøm

Men efter at jeg mødte en filippinsk kvinde, som var kristen, begyndte jeg at tænke, at Gud måske fandtes. Før jeg gik i seng, bad jeg: ”Hvis du virkelig findes, vil du så ikke godt vise dig for mig.” Den nat så jeg Jesus i en drøm. Han rakte hånden ud og sagde til mig: ”Hvis du søger efter mig, så er jeg her. Giv mig din hånd.” Jeg vågnede med en følelse af fred og glæde. Jeg begyndte at søge Gud og fandt jeres arabiske ”Kvinder med Håb”-program.

Min onkel ville slå mig ihjel

Men nu boede jeg hos min onkel, fordi min far var død af kræft. Da min onkel fandt ud af, at jeg havde downloadet filer med kristent indhold, svor han, at han ville slå mig ihjel, hvis jeg ikke vendte tilbage til hans religion. Jeg svarede nej. Jeg ville ikke tilhøre hans religion. Jeg har ikke noget imod at dø, for så skal jeg være sammen med Jesus. Han er den, som oplyser mit hjerte. Han er den, som giver sand mening med livet. Han er den eneste vej til himmelen.

Intet skal forhindre mig i at sprede den gode nyhed

Hvis Herren ønsker, at jeg skal leve, vil jeg tjene ham og fortælle alle og enhver om hans kærlighed. Ingen bør blive i det mørke, som en falsk religion er. Ingen skal leve i den løgn. Jeg er blevet forbudt at forlade min onkels hus, undtagen når jeg skal med til hans religiøse møder, som han hele tiden tvinger mig til at deltage i. Men ikke en gang dette, skal forhindre mig i at sprede den gode nyhed om Jesus.

Kilde: TWR Women of Hope
Foto: Norea.no