Døm ikke, for at du ikke selv skal dømmes

Manges liv er blevet forandret, efter at de tilfældigvis begyndte at lytte til et Norea-støttet program. Men lige så ofte hører vi fra mennesker som blev opfordret, af en ven eller et familiemedlem, til at lytte til et af vore programmer. Denne 29 årige tyrkiske kvinde er én af dem.

Jeg kender ikke min far. Min mor havde mange mænd da hun var yngre. Da hun blev gravid, ville min far ikke have noget med mig at gøre og han forlod min mor. Jeg havde en hård barndom. Jeg var vred på min mor. Jeg kritiserede hende konstant, men da jeg blev voksen gik det pludselig op for mig, at jeg var blevet ligesom hende – jeg gør  præcis de samme ting.

En dag sagde en af mine venner til mig, “døm ikke, for at du ikke selv skal dømmes”. Jeg forstod ikke hvad hun mente med det. Hun fortalte mig at det var noget hun havde læst i Bibelen, men jeg havde aldrig hørt om kristendommen.

Min veninde fortalte mig at hun lyttede til jeres program og det begyndte jeg også på. I gav mig håb for fremtiden. Jeg fik fat på en Bibel. Jeg læste i den og jeg bød Jesus ind i mit liv. Jeg ved at der ikke er noget andet navn end Jesus, som kan hjælpe mig.

Jeg vil gerne takke jer. Gud velsigne jer.

Kilde: TWR
Illustrationsfoto: Jesper Noer