En frugt af arbejdet

Jeg vil gerne takke jer for jeres arbejde blandt kvinder. Jeg betragter mig selv som en frugt af det. Det startede for ni år siden, da mine søstre begyndte at lytte til jeres radioprogrammer.

I starten gjorde jeg modstand og ville ikke høre på det, de fortalte mig om Gud. Men for fire år siden begyndte mit hjerte at bløde op, da jeg kom i kontakt med en missionær, som arbejdede i vores område. Hun blev en god ven og opmuntrede mig til at lytte til jeres radioprogrammer. Jeg hørte, at I bad for kvinder rundt omkring i verden, og jeg vidste, at mine søstre bad for mig. Det var mærkeligt for mig at vide, at nogle bad for mig uden at kende mig.

I dag er jeg kristen, og jeg tror virkelig på, at bøn kan gøre en forskel. Jeg modtager jeres bedekalender og beder nu selv for kvinder rundt omkring i verden. Jeg ved jo, at andre har bedt for mig, så nu vil jeg fortsætte og bede om, at andre også må komme til tro. Det gør mig virkelig glad! Tusind tak!

Albansk kvinde, 30 år