En ny radiostation

I juni måned købte Noreas tyrkiske partner, Shema Media Group, en ny radiostation i Mardin – Alef FM 94.0

Med lanceringen af denne nye station, har Shema faktisk startet fire separate radiostationer på en gang, for målet er at den skal sende på 4 forskellige sprog.

På mange måder er den nye radiostation markant anderledes end de tre radiostationer som Shema allerede har, ikke mindst fordi Mardin er en meget speciel by.

En af de ting som man bemærker ved byen er, at der er en multikulturel by, hvor folk bor og lever, side om side, i respekt for hinandens forskellige religion. Alligevel er det Shemas bøn, at Herren vil røre hjerterne så mænd og kvinder vil søge ham.

”I indtørrede ben, hør Herrens ord! Dette siger Gud Herren til disse ben: Jeg giver jer livsånde, så I bliver levende. Så skal I forstå at jeg er Herren.”

Ez 37, 4b-6

Kun lige begyndt, men…

Selvom Alef FM indtil nu kun har sendt engelsksprogede kristne sange, og enkelte tyrkiske musikprogrammer, gør stationen allerede en forskel i området.

For eksempel opsøgte en familie for nyligt en kirke i Mardin, og spurgte ind til en ny radiostation, de havde fundet.

Familien lyttede hele tiden til den og tænkte, at den måtte have forbindelse til en kirke, så derfor mødte de op i kirken og spurgte:

”Kan I fortælle os om jeres tro?”

De deltog i gudstjenesten og blev der i mange timer for at lærer mere om kristendommen.

Kilde: Shema Media Group