En online hjælpepakke til dig

Covid19-situation har vendt op og ned på hverdagen hos rigtig mange danskere, og her på Norea- kontoret er vi naturligvis også mærket af de stramme forsamlingsrestriktioner og lukninger af institutioner, skoler, kirker mm.
Alligevel er situationen ikke på den måde begrænsende for vores arbejde – tvært imod – det er faktisk situationer som denne,vi er her for.

I hverdagen kan det måske af og til være vanskeligt at forstå, hvorfor mission via medierne er så vigtig. Her i Danmark kan vi jo mødes frit, i kirker og menigheder, og det at andre ikke har de samme muligheder, kan nogle gange være svært rigtigt at forestille sig.

Men lige præcis på dette punkt tænker jeg, at corona-følgerne kan hjælpe dig og mig til en øget forståelse af, hvor vigtig mediemissionsarbejdet egentligt er. Lige pludselig kan vi lidt bedre forstå de mange kristne i Mellemøsten, Asien og Afrika som enten ikke kan mødes, eller ikke må mødes med andre troende, og for hvem radio og tv er det eneste kristne fællesskab.

Vi står nemlig lige nu i en lignende situation, hvor vi også er forhindret i at mødes ansigt til ansigt (dog heldigvis ikke på grund af forfølgelser og modstand imod kristne) og må ty til internettet og sociale medier for at mødes med menigheden og lytte til søndagens prædiken.

Med uformindsket styrke

Udfordringen med lukkede kirker, som vi oplever den i Danmark i øjeblikket, er ikke noget nyt. Norea driver netop mediemission fordi der hver dag er mennesker som står i situationer, hvor de af den ene eller anden grund ikke kan møde evangeliet på traditionel vis.

Via lydbølger og satellit-signaler har vi i årevis bragt håb til folk i fængsler, i ufremkommelige områder og bag lukkede grænser og det bliver vi ved med.

Online hjælpepakke til dig

Noreas mediearbejde forgrener sig ud i mange dele af verden, men herhjemme driver vi også en række medie-platforme med evangeliet i fokus, og vi oplever en stærkt øget interesse for disse ressourcer netop nu.

TilLiv.dk; LysetogLivet.dk; Gumle.tv & WebRadio.norea.dk; er der prædikener, taler, artikler, videoer, børneudsendelser og radioprogrammer til de næste MANGE MÅNEDER, og du skal være hjertelig velkommen til at gøre brug af dem.
Der er i øjeblikket restriktioner, på hvor meget du må putte i indkøbskurven i supermarkederne, men på ovenstående hjemmesider må du hive alt det ned fra hylderne, du har lyst til…og så er det helt gratis.

Vi håber, det må blive dig til glæde, gavn og velsignelse.

OBS: Husk vi sender Gudstjenester på Facebook.com/noreamediemission hver søndag kl 10.30 i de kommende uger. Udsendelsen vil også være tilgængelig på TilLiv.dk og på LysetogLivet.dk (via Youtube)

 

/Jesper