Et forvandlende møde

Indisk mand - Illustrationsfoto: Pixabay

Når Gud får adgang til et menneskes liv kan det have både psykiske og fysiske konsekvenser.

Jeg blev født i Kompot provincen men flyttede til Mondulkiri for 5 år siden. De fleste af mine familiemedlemmer er arbejdsmænd på omkringliggende gårde. Efter at jeg tog imod Jesus, forvandlede han mit liv og helbredte mig fra en ondartet sygdom. Han tog også fat på mine dårlige vaner. Før var jeg altid beruset, vred på min kone, og havde intet håb. Men nu kan jeg styre disse dårlige vaner og gennem Gud har jeg håb. Jeg takker Gud for Hans støtte og fordi han tager sig af mig og min familie. Selvom jeg er handicappet, idet jeg har mistet mit venstre ben, kan jeg stadig arbejde og tjene penge til at forsørge min familie.

Chea Phal

 

Illustrationsfoto: Pixabay