Et nyt medlem af Norea-familien

Et nyt Norea-projekt er ved at tage form: En hjemmeside med artikler, videoer, og lyd, der vil tage fat på emner som f.eks Bibelen, det kristne menneskesyn, synd, skabelse, kærlighed og sex.

Siden hedder TilLiv.dk, og indholdet vil, i modsætning til lysetoglivet.dk, blive bearbejdet af en redaktion. Det vil dermed blive langt lettere at finde nye artikler, lydfiler og videoer og blive præsenteret for aktuelle emner og interesante nye vinkler.

TilLiv.dk retter sig primært mod de unge, men undervisningen og prædikenerne på siden er aktuelle for alle.

 

Men hvad med Lyset&Livet.dk?

Det er fortsat planen, at Lyset og Livet skal have en ordentlig overhaling, men med flere end 12.000 lydfiler, samlet fra øst og vest, er arbejdet med at lave en database, som kan håndtere disse filer og gøre dem nemmere at søge i, mildest talt overvældende, og det vil derfor tage noget tid.

Hvor lysetoglivet.dk har en meget stor mængde og bredde af indhold, så vil TilLiv.dk være meget mere fokuseret på temaer, og der vil blive brugt mere energi på at præsentere det godt på siden.

 

Det nye familiemedlem

TilLiv.dk redaktionen vil bestå af Noreas mand på østfronten, Lars Jensen, samt Kristoffer Hummelmose Enevoldsen.

Lars Jensen har i flere år været informationsmedarbejder for Norea, især på Sjælland, men fra nu af vil en del af hans arbejde også omhandle siden tilliv.dk

Kristoffer Hummelmose Enevoldsen bliver den anden faste del af redaktionen. Til dagligt læser han teologi ved Købehavns universitet, og kommer i Københavnerkirken hvor han også er en del af menighedsledelsen.

Kristoffer har fra marts måned fået en deltidsansættelse i Norea, med fokus på siden TilLiv.dk.