Familien accepterer ikke kristne

En ung kvinde fra Indonesien oplevede forfølgelse og modgang fra familien, fordi hun blev kristen.  I et brev delte hun sin historie med det indonesiske TWR-team.  

Jeg var ikke kristen, men Gud udvalgte mig til at blive hans barn. Mine forældre, brødre og  søstre vendte sig imod mig da jeg blev kristen, for det er imod vores kultur og imod den religion vi har fulgt gennem generationer. Men jeg var allerede 25 år gammel og i stand til at tage mine egne beslutninger – Jeg besluttede også at gifte mig med min mand i en kirke.

Det var en meget vanskelig tid for mig, for alle hadede mig og behandlede mig som skidt. Til sidst smed min familie mig ud. Men Gud er trofast, han introducerede mig for en ny familie, som havde samme tro som mig. Gennem dem lærte jeg det indonesiske ’vejen gennem bibelen’ program at kende. Det er gennem dette program jeg lærer Guds ord at kende. I dag har jeg en stor familie og min mand behandler mig godt. Jeg respekterer ham og vi frygter kun Herren. Jeg er taknemmelig for, at Gud har valgt at netop jeg skulle opleve Hans kærlighed. Jeg takker Gud fordi hans ord styrker min tro og jeg tror på at Gud er med os for evigt.

” Enhver, som har forladt hjem eller brødre eller søstre eller far eller mor eller børn eller marker for mit navns skyld, får det hundreddobbelt igen og arver evigt liv.”
Matthæus 19,29