Femten års tortur

Han blev, sammen med resten af sin husmenighed, arresteret, da den kommunistiske regering holdt sit indtog i Kina i 1949. Hver eneste af menighedens 19 medlemmer blev voldsomt tortureret, og kun fire nægtede at fornægte deres tro på Jesus Kristus – herunder denne modige mand.

De blev kastet i et mørkt og beskidt fængsel i mere end femten år, og de måtte modstå ufattelig tortur, smerte og sult.
Men i stedet for at fornægte Jesus, eller give op, holdt denne mand fast i sin tro og delte evangeliet med de andre indsatte i fængslet.

Det var ikke muligt for manden at læse kristen litteratur i denne barske periode, men heldigvis havde han adgang til en radio.

Han fortæller: ”Jeg måtte ikke have en bibel eller nogen anden form for kristen litteratur i fængslet. Jeres radiostation var det eneste redskab jeg havde til opbyggelse og åndelig vækst.”


Igennem næsten 70 år har Far East Broadcasting Company [FEBC] sendt budskabet om Jesu kærlighed via radiobølger til det kinesiske folk.
Millioner af kinesiske mænd, kvinder og børn har taget imod Jesus Kristus som frelser, fordi de hørte Guds ord via radioudsendelser. Den dag i dag, er der stadig millioner som lytter med. Mennesker som søger svar, håb og sandhed.

Kilde: FEBC
Billede: Illustrationsfoto fra Lightstock