Forandrede liv

“Jeg vil gerne vidne om, at Gud er på arbejde overalt, og at mange mennesker i mit land med baggrunde, der ikke er kristne, accepterer Jesus Kristus som deres Frelser og bliver stadigt mere forankret  i Ham på grund af jeres kanal. Jeg er en af dem.”

Layla var 16 år gammel, da den såkaldte Islamiske Stat angreb hendes landsby i 2014. Hun var for skræmt til at sove i mange af de efterfølgende dage. Men en nat faldt hun i søvn i ti minutter – og hendes liv ændrede sig for altid.

I hendes drøm stod en mand i hvidt foran hende. Hans ansigt var glødende. Han tog hendes hånd i hans og gik med hende, mens han forsikrede hende om, at de var i sikkerhed. Han havde våget over hjemmene i landsbyen i mange år. Han forsikrede hende om, at Han ville redde dem og ikke ville forlade dem.

År senere delte folk evangeliet med Layla med de samme ord, som hun havde hørt i sin drøm. Hun takkede Gud for at tage imod hende og for at bringe hende ud af mørket og ind i lyset. I starten havde hun ikke et kristent samfund hun kunne være en del af, men så opdagede hun Noreas partner i Mellemøsten, SAT-7 ARABIC, og SAT-7’s seerrespons team hjalp hende med at være udholdende i troen.

Efter at teamet havde haft flere samtaler med Layla og besvaret hendes spørgsmål om evangeliet, delte Layla sit vidnesbyrd med teamet og nedbad Guds velsignelse over dem og deres arbejde: “Tak. Må Herren velsigne jer, når i baner vejen for mange til frelse Jeg beder om at Guds herlighed må fylde jer.”

Holdet sørgede for, at Layla blev sat i forbindelse med en mentor, som kunne vejlede hende i troen.

De beder også om, at Gud vil bruge hendes vidnesbyrd til at bringe lys og liv til andre.