Gud arbejder I Egypten

Noreas partner i Mellemøsten bliver gang på gang bekræftet i, at mediearbejdet gør en reel forskel i menneskers liv. Her er nogle af de mange tilbagemelding som SAT-7 dagligt modtager fra seere i Egypten.

 

”Jeg er ikke kristen, men jeg er en regelmæssig SAT-7 seer. Jeg ser programmerne fordi de ikke er stødende og de underviser i ret adfærd og etik. I er en sand afspejling af Kristi lære.”

Fra en kvindelig seer

 

”SAT-7 betyder meget for mig – det er en god følgesvend. Jeg nyder at se de friske, fremragende og opløftende programmer – programmer som er fri for den vold, og de foruroligende nyheder og kummerlige scener som fylder alle andre TV-skærme.”

Fra en kvinde i Egypten

 

”Tusind tak for dette vidunderlige program. Vi be’r for kirken, at Gud vil beskytte den i disse hårde tider. Vi forventer stor velsignelse i dagene forude. Vi beder om enhed i kirken og for martyrernes og mordernes familier. Jesus lærte os, at vi bør bede for dem, der gør os ondt. Gud velsigne jer.”

Sat-7 seer fra Egypten

 

” Jeg vil gerne udtrykke min store beundring for programmet ’Open Book’. Det er et meget gavnligt program, og det forklarer Bibelen på en enkel men dyb måde. Tak fordi i hjælper os med at studere og forstår den, og lære Herren at kende på et dybere plan. Må Herren velsigne jer og omslutte jer i hans herlighed.

Fra en mandlig seer

 

” ’Alwan’ er et godt program der lærer os at tilbede Gud. Vi elsker sangene og fortællingerne. Det er et fantastisk program.”

Fra en mor i Egypten

 

Kilde: SAT-7