Guds Ord gør en forskel i Indien

I Inden er der mangel på mange af de goder, som vi regner for en selvfølge herhjemme, men det hindrer ikke Guds Ord i at nå ud og  gøre en forskel i mange hjerter. Her har vi samlet nogle responser på programmet “Vejen gennem Bibelen”, som også er kendt her i Danmark og bl.a. kan høres på Norea WebRadio.

 

Lærte den eneste sande Gud at kende

Jeg bor på landet, hvor der kun er få muligheder for undervisning, få veje og begrænset elektricitet. Vi har kæmpet for alle disse ting i generation efter generation. Min familie og jeg i en landsby, hvor vi driver landbrug. Vi havde mange problemer, så en nabo lånte os sin radio, så vi kunne lytte til jeres program. Kort derefter følte jeg, at der sænkede sig en fred over vores hjem.

Jeg er en mand med ”kort lunte”, og jeg har mange dårlige vaner. Men da jeg begyndte at lytte til jeres program, talte Gud til mit hjerte, og det gav mig lyst til at ændre mit liv. Da min familie begyndte at se en positiv forandring hos mig, ville de også lytte til programmet. Jeg takker jer for at have hjulpet mig til at lære den eneste sande Gud at kende.

VGB lytter fra staten Jharkhand

 

 Et brud på den sociale arv

Bed fortsat for os. Livet kan synes så mørkt her. Mange af os tilbeder afguder og lever i synd. Det er nemlig det, vi har lært af vores forældre, som igen har lært det af deres forældre… i generation efter generation. Men jeg priser Gud for, at Han har ændret alt dette. Jeres programmer har bragt os glæde, fred og håb. Min kone og jeg arbejder i marken for at kunne forsørge vores tre børn. Når dagen er ved at være slut, lytter vi til jeres programmer og overgiver vores arbejde og liv i hans mægtige hænder. Det var ikke let for os at holde op med at dyrke afguder, men nu er vi begyndt at stole Gud og hans ledelse i fremtiden. Bliv endelig ved med at sende jeres programmer og bed om, at vi må kunne være med til at vidne om Jesus, så flere kan lære ham at kende.

VGB lytter fra staten Chhattisgarhi

 

 Skruer højt op, så naboerne kan høre

Glæd jer! Guds Ord kan genoplive en modløs sjæl. Det er et våben imod det onde og et redskab, som danner og former ens liv. Selvom vi har oplevet undertrykkelse og angreb, så har Gud vist os nåde, og vi er ikke bange.
Jeres program har givet os styrke og kundskab til at kunne forkynde Guds Ord for andre. Mange af os tænder for vores radio om aftenen og skruer så højt op, at vore naboer kan høre jeres dejlige budskab.
Bed fortsat for os, for der er alt for mange her, som er tilhængere af værdiløse ritualer og af at tilbede tomme figurer. Tak fordi I hjælper os til at kunne sprede Guds evige Ord.

VGB lytter fra staten Karnataka