Hovedkvarter brød i brand

Det blev en anderledes jul i år, for en af Noreas ældste partnere indenfor Mediemission, Trans World Radio. Den 22 december bød nemlig på en meget ubehagelig oplevelse, som satte sit præg på julen, og som får konsekvenser et stykke ind i 2018.

’Vores hovedkvarter her i Carry, North Carolina, brød i brand!’.

Sådan beskrev Loren Libby, International Præsident for Trans World Radio (TWR), den episode som kom til at præge julen for Noreas amerikanske partner.

Selvom de materielle skader er omfattende, så er Loren Libby dog fortrøstningsfuld:

”Folk fra hele verden har spurgt: ’er i okay?’ Og svaret er ja, de ansatte har det godt, ingen kom noget til og der var på det tidspunkt ingen i bygningen. Det har ikke desto mindre været noget af en opgave at holde TWR kørende, men vi har formået at gøre det, og vores stab af medarbejder har gjort et formidabelt stykke arbejde. Takket være vore medarbejdere, ikke kun her i Carry, men globalt, har vi formået at holde TWR i gang.

Genopbygningen af den skadede del af bygningen er allerede godt i gang, og om alt går vel, vil medarbejderne kunne rykke ind i bygningen igen i løbet af januar. TWR ejer en hytte, med værelser til internationale gæster, og indtil hovedkvarteret er indflytningsklart, fungerer denne hytte som kontor for de ansatte.

Selvom både ansatte og ledelse forsøger at få det bedste ud af situationen, er det naturligvis en udfordrende tid, og Loren Libby har derfor denne opfordring:

Vil du bede om udholdenhed, og begynde at bede for vore ansatte?’

’Tusind tak, og Gud velsigne dig. Sammen vil vi forkynde det gode budskab om Jesus, gennem massemedierne, uden afbrydelser, i hele verden, så en evig frugt kan spire.’