International dag for unåede

De seneste 2 år har Pinsedag været blevet brugt til at sætte fokus på verdens mange unåede folkeslag. Også i år vil kristne fra hele verden samles i bøn for disse unåede.

I Norea er vi på en særlig måde kaldet til at være et lys for mennesker som aldrig har hørt evangeliet, og som bor steder, hvor mission på traditionel vis er vanskelig eller decideret umulig.

Derfor bakker vi op om denne ’Internationale dag for unåede’, og vi vil gerne opfordre dig til at bede for de unåede, sammen med os.

Flere end 2 milliarder af verdens befolkning ved ikke, at Jesus levede, døde og opstod for dem, og hver dag går tusindvis af mennesker en evighed i møde – uden Gud!

Men så er det jo godt, at verdens mange missionsorganisationer sender missionærer ud til disse mennesker…kunne man berolige sig selv med.

Sagen er bare den, at langt de flest missionærer arbejder steder, hvor der allerede er gang i missionsarbejdet. Kun 3-4 procent af verdens missionærer arbejder blandt de unåede.

Ser man på de økonomiske aspekter, ser det desværre ikke meget bedre ud. Kun 1% af de penge som bliver givet til mission i udlandet, går til arbejdet blandt unåede – resten går til at støtte eksisterende missionsfelter.

Bed for de unåede, at de må møde Jesus, og bed om at flere kristne må få øjnene op for vigtigheden i at nå de unåede med ordet om Jesus i tide.

 

 

Få en større forståelse for de unåedes situation i denne korte video:

 

Video om unåede (1:22)