Jeg betragter mig selv som TWRs adoptivsøn

Ibrahim* følte en smerte og en tomhed inden i sig, før han tog imod Kristus. Han husker, at der altid var en stemme i ham, som sagde: ”Der findes en sandhed, som du ikke kender.”

På et tidspunkt blev Ibrahim introduceret for verset i Johs 3,16, og det rørte ved noget i ham. Det var nat, og mens Ibrahim kørte bil, råbte han: ”Hvis du virkelig er død for mig, fordi du elsker mig, og jeg kan have evigt liv sammen med dig, så beder jeg dig om at afsløre dig selv for mig på en eller anden måde. Jeg er desperat efter at lære dig at kende, og efter at kende sandheden.”

Han tændte bilradioen og hørte disse ord på sit eget sprog: ”Dette er Trans World Radio (TWR), med et budskab om håb til verden.”

Da programmet sluttede, bad Ibrahim sammen med radioværten og overgav sit liv til Jesus Kristus. ”Jeg sad og græd i bilen,” husker han, ”jeg var fuldstændig forbløffet over, at Gud havde besvaret min bøn.”

Fornægt Jesus eller dø!

Efter hemmeligt at have lyttet til programmer fra TWR i to år, blev Ibrahim opdaget og taget til fange af sin familie. De torturerede ham og gav ham et valg: ”Fornægt Jesus eller dø!” Ibrahim svarede: ”Jeg vælger at dø. Det er meget bedre at være sammen med ham i himlen end at leve mit liv på en løgn på jorden.”

Men Gud havde andre planer med Ibrahim. I sidste minut fik Ibrahims yngste bror ondt af ham og arrangerede en flugt ud af landet. Men det lykkedes forældrene at spore ham. ”De sendte nogle for at slå mig ihjel,” fortæller han. ”Så jeg er stadig en flygtning.”

Bed for kristne som Ibrahim, der må leve et liv på flugt. Radioprogrammer kan også nå dem.

Kilde: TWR

*ikke hans rigtige navn