Jeg skal snart henrettes

På billedet ses lederen af VOS, Brad Yu, og hans hustru.

Vi bliver gang på gang mindet om, at radiobølger finder vej ud i de mest lukkede og ufremkommelige dele af verden.
Vidnesbyrd fra både Mellemøsten, Europa og Asien beretter om, at selv fængselsvægge, af jern og beton, ikke kan holde håbets stemme ude.

Brad Yu, leder af ’Voice of Salvation’ (VOS)* i Taiwan, fik for nyligt en tak fra en dødsdømt fange han aldrig havde mødt, og som han – i denne verden – aldrig kommer til at møde.

Brad blev for nyligt ringet op af en præst fra Taipei. Præsten havde netop været henne i et fængsel, og var af en fange blevet bedt om at overbringe VOS følgende besked:

Jeg har lyttet til programmet igennem lang tid. Jeg tror på Herren, og jeg er blevet døbt. Men jeg vil gerne fortælle dig, at jeg snart skal henrettes. Ring til ’Voice of Salvation’ og fortæl at mange af os, via radioen, lytter til Voice of Salvation her i vore fængselsceller. Sig tak til dem!

Brad og hans kollegaer blev naturligvis både bevægede og opmuntrede over den besked, som præsten videreformidlede. Mange af VOS’s lyttere er faktisk fanger i taiwanesiske fængsler, alligevel var det overraskende for medarbejderne hos VOS, at der var lyttere i fængslet her:

’Vi anede ikke, at der var lyttere i dette specifikke fængsel. Vi takker Gud for informationen, og takker for muligheden for at nå lyttere i dette fængsel’, fortæller Brad og slutter: ’Jeg er sikker, på vi vil møde denne fange i himlen’.

 


Norea sikrer produktion og transmission af følgende programmer i Kina:

Popcorn
Børneprogrammet henvender sig til de 9-12 årige, men mange børn bliver hængende og lytter med til langt op i teenagealderen.
Programmet er på 15 minutter og består af bibelhistorie, fortællinger, hørespil, sang og musik.

Our time
Målgruppen for ”Our Time” er forældre fra 25 års alderen og opefter. Da mændene er udearbejdende og oftest har lange arbejdsdage, er det mest kvinder, som lytter.
Programmet indeholder først et kvarter med bibelstudium og derefter et kvarter med fokus på familiære emner som f.eks. sundhed, ægteskab, forældre og børn, sange m.m.

Awake with the Angels
Programmet ”Awake with the Angels” er et ungdomsprogram, der fokuserer på at give de kinesiske unge kristen vejledning og undervisning på en spændende og interessant måde.

 

*Noreas partner og producent af kinesiske programmer