Jeg vil finde vejen tilbage til Gud, men jeg ved ikke hvordan.

Sådan skrev Hakim på SAT-7s facebookside. Han liv føltes så svært og syndigt, og Hakim troede, det var fordi, har var langt borte fra Gud.

Heldigvis fik denne unge egypters tomhed en ende. En rådgiver i SAT-7 svarede hurtigt på hans opslag: Kære Hakim. Vi ønsker dig velkommen. Stol på at Jesus elsker dig højt. Vi vil opmuntre dig til at åbne dit hjerte for Gud. Du behøver blot at bede til Ham. Han hører dine bønner.

Gud forlod ham ikke

Hakim ringede til rådgiveren og delte sin historie. Hans stemme var fuld af glæde. Det var tydeligt, at der var sket noget særligt. Han forklarede: Da I svarede på mit facebook-opslag, blev jeg virkelig opmuntret. Især af ordene ”Den som kommer til mig, vil jeg aldrig støde bort” (Johs 6,37). Jeg følte, at Gud hørte mig, så jeg lod mig omvende. Jeg bad Gud om at komme ind i mit hjerte og i mit liv.

Kilde og foto: Norea Norge