Jindagi Ke Radda – Vejen gennem Bibelen

Ravi og hans kone ønskede inderligt at få børn, men efter 12 års ægteskab var de stadig barnløse. Ravi søgte forgæves efter hjælp i det okkulte, men fandt først det han egentlig søgte, da han en dag begyndte at lytte til radioprogrammet: Vejen gennem Bibelen.

”Jeg konsulterede mange læger, forsøgte mig med hekseri, konsultere guruer og besøgte endda forskellige tilbedelsessteder. Vi brugte en masse penge, men fik intet ud af det. Mange af de folk som boede i landsbyen hånede mig og min kone. Jeg var så skuffet … min kone og jeg skændtes meget på grund af dette.”

Det var en mørk tid i Ravis liv, så mørk at han faktisk overvejede at gøre en ende på det hele.

En aften da Ravi stillede på radioen, faldt han over et program på sit modersmål. Programmet var ’Jindagi Ke Radda (Vejen gennem Bibelen), udsendt af Noreas partner TWR India.

 

”Programmet var på mit sprog og jeg kunne godt lidt sangene og jeres budskab” fortalte Ravi. ”Jeg begyndte fra den dag at lytte regelmæssigt. Langsomt blev det mit yndlingsprogram og jeg blev meget påvirket og velsignet af jeres undervisning.”

Ravi blev en fast lytter af programmet, og en dag ramte budskabet fra Galaterne 5 ham i  hjertet:

Kødets gerninger er velkendte: utugt, urenhed, udsvævelse,  afgudsdyrkelse, trolddom, fjendskaber, kiv, misundelse, hidsighed, selviskhed, splid, kliker, nid, drukkenskab, svir og mere af samme slags. Jeg siger jer på forhånd, som jeg før har sagt, at de, der giver sig af med den slags, ikke skal arve Guds rige.

”Det var en hjerteskærende prædiken for mig. Jeg følte at dette budskab blev leveret direkte til mig. Det påpegede alle mine dårlige vaner og forseelser.”


Ravi kontaktede TWR Indias opfølgningsteam og fik en snak med dem. De bad for ham og sendte han en del kristen litteratur samt en udgave af Bibelens ny testamente, som han begyndte at læse regelmæssigt i.

”Mit hjerte var fyldt med glæde…undervisningen i programmerne ledte mig ad den rette vej. Da jeg lærte sandheden at kende, delte jeg den med min kone, og hun begyndte også at lytte og lære om Jesus Kristus.”

 

Et nyt liv

Otte måneder efter at han først havde hørt programmet i Radioen, tog Ravi og hans hustru imod Jesus som deres Herre og frelser.

I dag går Ravi til Gudstjenester i en kirke otte kilometer fra hvor han bor. Han tager del i missionsarbejdet, og Gud har velsignet ægteparret med en datter.

Selvom han stadig oplever modstand  fra sin familie og slægtninge, oplever han fortsat Herrens fred og glæde. Han beder om at de en dag vil lære Kristus at kende.

”Jeg takker Herren for dette program, fordi det viste mig vejen til frelsen. Jeres undervisninger giver god mening og er let at forstå. Jeg takker Ham at han døde på korset for min synd og takker Han for at han har tilgivet mig mine synder. Jeg takker ham for hans evige kærlighed. Det er jeres program Jindagi Ke Radda, der har vist mig vejen til Kristus.

 

Illustrationsfoto: Jessica Wilson på Unsplash
Kilde: TWR Asia