Et jubilæumsår med muligheder og udfordringer

Corona-krisen trak, ikke overraskede, de fleste overskrifter i år. Men selvom året også i Norea-regi kom til at se en hel del anderledes ud end forventet, så blev det alligevel et år med glædelige begivenheder og spændende nye tiltag.

Vi nåede lige akkurat at afholde Noreas 50 års jubilæum i februar måned, og det var en stor glæde at opleve, at så mange Norea-venner dukkede op og deltog i fejringen.

En glædelig begivenhed, som blev annonceret under jubilæumsfejringen var ansættelsen af Noreas første egentlige mediemissionær, Kasper Breindahl. Kasper er blevet udsendt til SAT-7 på Cypern, og hans opgave er blandt andet at koordinere optagelser mellem studierne på Cypern og studierne i London. Herudover er Kasper også en del af produktionen, når live-programmer optages.

En række repræsentanter for internationale samarbejdspartnere deltog også ved jubilæumsfejringen, og i dagene omkring jubilæet var de rundt i baglandet og fortælle om det arbejde de, og Norea, er en del af. Tilbagemeldingerne fra Noreas bagland var efterfølgende positive og opmuntrende og jubilæumsfejringen skabte en øget interesse for mediemissionsarbejdet og en fornyet iver blandt de fremmødte, for at nå længere ud med evangeliet.

Forsamlingsforbuddets muligheder

De fleste af de møder som Norea skulle have afholdt i 2020 blev dog aflyst på grund af corona-nedlukning og forsamlingsforbud. Det var i første omgang frustrerende, for vi havde set frem til at fortælle om evangeliets udbredelse via medierne, gennem 50 år. Der gik imidlertid kun ganske få dage fra forsamlingsforbuddet i marts trådte i kraft, til at Norea startede et nyt tiltag op.

‘Online Gudstjenester’ så dagens lys, og ligesom WebRadioen, gav denne platform mulighed for både at dele evangeliet med danskere og fortælle om mediemissionsarbejdet rundt om i verden. 

Jubilæumslæsning på vej med posten til dig

Norea har nu sendt flere end 30 Online Gudstjenester, og inden vi ved af det, træder vi ind i et nyt år. Et år fuld af nye muligheder for at dele evangeliet via medierne.

Men inden vi når så langt, vil vil gerne give dig mulighed for at læse en spændende historie. En historie som strækker sig 50 år tilbage i tiden, og som vidner om hvordan Gud gang på gang har brugt medierne til at nå de fjerneste afkroge af verden.

Vi har allerede sendt jubilæumsmagasinet ud til en stor del af Noreas bagland. Hvis du, af en eller anden grund, ikke har modtaget et eksemplar, og godt kunne tænke dig det, så send en sms med teksten ‘Jubi norea‘ efterfulgt af ‘dit navn og din adresse‘ til 5242 5282, så sender vi straks et magasin med posten til dig.

Norea Mediemission ønsker dig en rigtig glædelig jul