Modstanden er voksende i Indien

Med 1.3 milliarder mennesker er Indien et land med mange facetter, kulturer, sprog og religioner, men religiøse mindretal har fået svære kår indenfor de seneste par år.

For to år siden kom det hindunationalistiske parti til magten, hvilket har resulteret i en markant forøgelse af radikal hinduisme.
Dagligt berettes om voldelige episoder mod kirkebygninger, og præster og kirkegængere bliver mishandlet.

Regeringen gør ikke meget for at straffe dem som forestår disse forbrydelser, men har derimod forbudt konvertering til andre religioner i flere stater.

På trods af forfølgelser er andelen af kristne i dag 5,84% (2,2% evangelikale – jf. OpreationWorld.org), og kirken er voksende.

Mediemission er en vigtig forklaring på denne vækst, og lytternes respons vidner om, hvor meget dette arbejde betyder. Hver måned modtager Noreas indiske partner, TWR India, gennemsnitlig 20.000 tilbagemeldinger fra lyttere.

Netop opfølgningen på respons fra lytterne har høj prioritet i mediemissions-arbejdet. Anu Immanuel, Noreas kontaktperson i Indien siger om dette: ”Vores opfølgningsarbejde involverer telefon, email, sms, breve såvel som hjemmebesøg og lyttermøder. Gennem årtierne har vi udviklet nære relationer og endda venskaber med vore lyttere, og vi har mulighed for, gennem dem, at nå ud til det omgivende samfund.”


Din forbøn og støtte er med til at sikre dette arbejdes fortsatte eksistens og vækst. Vil du bære med?