Nyt fra Kasper – Kamera, Shows og kollegaer 

For et par uger siden landede jeg igen på Cypern, efter en god håndfuld uger på medieskolerne i Viborg. Jeg havde egentlig ikke tænkt så meget på Cypern mens jeg var væk. Men da jeg gik ud af lufthavnen og stod i midnats varmen og indånde den Cypriotiske luft, vidste jeg, at dette sted er hvor jeg skal være.

Det har været en fornøjelse at vende tilbage til arbejdet. Mens jeg har været afsted, er der sket 3 store forandringer her i studiet.

Vi har fået nye kameraer. Det nye kamera og objektiverne giver et lækkert skarpt billede, skarpere end nogensinde. Og så kan store dele af deres funktioner fjernstyres fra lang afstand. Dette betyder at vores live shows går mere glidende.

Den anden forandring er et nyt show. Vores nye show tager over for et af de tidligere shows “Golpan”. Det nye show har næsten samme navn “Golpan Jungel”, dog har showet fået helt nye kulisser og værterne er også nye. Dette er ikke bare en udskiftning af en vært. For det nye program har mellem 5 og 7 værter\ skuespillere. Værterne er både mænd og kvinder. Allerede i vores første show havde vi en masse børn der ringede ind. Jeg fornemmer at programmet er til stor glæde for vores seere.

Den 3. forandring, er en ny kollega. Joel fra Bornholm er her som volontør. Udover at arbejde sammen, så bor vi også i samme lejlighed. Jeg nyder meget hans selskab og det at kunne tale dansk en gang i mellem.

Den 17. april flyver jeg til Tyrkiet hvor jeg skal hjælpe til på “Network”. Det er en stor konference SAT-7 holder. Formålet med denne konference er at videreformidle hvad SAT-7 har haft gang i og hvor de er på vej hen. Der vil være 220 deltager, som forhåbentlig vil bære passionen for SAT-7s arbejde, med tilbage til de organisationer og kirker de repræsenterer. Min opgave bliver at filme alt hvad der foregår. Dette bliver min hidtil største opgave, hvor jeg er helt på egen hånd. Men jeg stoler på, at Gud er med mig og jeg beder om, at det jeg får produceret vil blive til stor velsignelse.