Nyt fra Kasper på Cypern

https://youtu.be/3pEo-s0nkD4

Kasper Breindahl, som er støttet af Norea, og arbejder for SAT-7 på Cypern, lever med Mediemission tæt inde på kroppen. Her er et udpluk fra hans seneste opdatering.

Det er et par måneder siden i sidst modtog en update. Siden sidst har jeg lavet 24 live udsendelser, 20 episoder af et undervisningsprogram, 3 musikvideoer, et par interview, sideløbende med dette er vi ved at gøre klar til at producere bibelhistorier, ved hjælp af animation og “real world” rekvisitter.

Noget af det der har gjort størst indtryk på mig, har været de 20 afsnit af “Raising children Gods way”. Det var et program om børneopdragelse. Dette er et utroligt vigtigt emne, da flertallet af de kristne i Iran er første generations troende.

Jeg lavede et interview med værten af programmet.

I studiet er tempoet ved at stige. Vi er ved at gøre klar til 2. sæson af Golprand (showet for børn i aldersgruppen 4-12) og 2. sæson af “A Girls World”. A Girls World ændrer lidt på indholdet. Der kommer mere bibelundervisning/ historiefortælling og i slutningen af hvert program kommer der til at være bøn. på denne måde kan seerne blive bedt for og lære hvordan man selv kan bede. Jeg er meget spændt på denne udvikling.

SAT-7 organisationen er i øjeblikket under stærkt økonomisk pres. Vil I bede for at de midler vi skal bruge til arbejdet må kommer ind, men også for at de rette beslutninger må tages, så vores arbejde med at nå Mellemøsten og Nordafrika må kunne fortsættes.

Jeg takker for alle jer der læser med og støtter op om mit arbejde: Særlige bede emner er:

  • At vi må kunne nå de mål vi har sat for vores nye show på SAT-7
  • At vores programmer må bringe vores seer tætter på Gud Stefanie (som jeg blev gift med i maj) og jeg leder efter et nyt sted at bo, bed at vi må finde et sted vi kan gøre vores hjem.
  • Bed for at flere må komme til tro i Limassol Bed for min ven fra Nigeria