Nyt fra Kasper Breindahl og Sat-7s arbejde i Iran

Der sker meget nyt i SAT-7s studier på Cypern i øjeblikket, og Nores udsendte medarbejder, Kasper Breindahl, er med i en stor del af det.

“De sidste par måneder har været meget spændende her i SAT 7 studiet. Vi har startet et nyt live program. Programmet hedder ‘Golprand’ – løst oversat noget med ‘Gyldne råd’. Programmet erstatter et andet program og målgruppen er 6 til 12 årig. Programmet indeholder, kortfilm, spil, musik, bibel historier og en masse andet. I dette program har jeg mange kasketter.

Jeg har designet og animeret det spil som børnene kan ringe ind og spille. Ugentligt laver jeg også et slide show med de billeder som børnene sende ind. Jeg hjælper med at optage forskellige klip som bliver vist i løbet af programmet. Om Torsdagen, hvor vi sender live, bærer jeg titlen ‘Floor manager’ Så jeg sikre at tv-værten har hvad han skal bruge, at dagens gæst er klar og kommer ind på det rigtige tidspunkt. Og så hjælper jeg kamera-mændene når de har problemer. Det var en stor udfordring at få denne rolle, men jeg nyder det nu og føler jeg lærer meget.

I december lavede vi en anden spændende program serie. ‘Den lidende kirke’ hed serien. Vi filmede 13 afsnit på en uge. Værterne var to Iranske teologer fra UK og USA. Programmerne underviste ud fra Apostlenes Gerninger, hvor der blev snakket om at disciple af Jesus altid har været udsat for trængsler, men at Gud er der til at hjælpe.

Jeg håber at 2018 må blive et år, hvor vi ikke stopper med at lære Jesus at kende. Men at det må blive et år hvor vi presser på for at bygge en stærkere relation til Jesus og vi lader Ham transformere os til at ligne Ham mere og mere.

Jeg tror på at Gud har meget i vente for det iranske folk, og jeg er i forventning til hvordan Gud vil bruge os i missionen for at udbrede Hans evangelium til dem.”

Kasper