Opgav at læse i Bibelen

“Jeg kunne godt lide Bibelen, men den var svær at forstå. Nogle gange forstod jeg det jeg læste, men det var mere undtagelsen end reglen.
Det at læse var en pligt for mig, og at forstå hvad jeg faktisk læste var vanskeligt. De fleste indbyggere i min landsby kan hverken læse eller skrive, og jeg er heller ikke selv højt uddannet. Jeg begyndte at give op, fordi det var så svært for mig at forstå, hvad jeg læste i Bibelen. Som tiden gik, krøb dovenskaben ind, og jeg stoppede gradvist med at læse Guds ord.
Men nu hvor jeg har fundet TWR’s program, kan jeg med glæde sige, at jeg er tilbage på sporet.
Programmernes tolkning af Bibelen gør tingene klarere for mig. De har gjort mig glad for at lytte til Ordet.
Nu kan jeg lytte og lære Ordet gennem programmerne, og samtidig sørger jeg for også at læse i Bibelen.
Mit åndelige liv bliver opløftet af Hans ord. Nu ser jeg Guds magt og hans kærlighed til mig og til mit land.
Jeres program er et særdeles godt redskab, som Gud bruger til at sende hans budskab til mennesker rundt om i verden. Tak, TWR, for jeres hårde arbejde for at producere dette fantastiske program til mig og til de cambodjanske kirker.”

Norea støtter TWR i Cambodja og sikrer produktionen og transmission af programmet ‘Kvinder med Håb’ på Khmer.

Vær med i arbejdet – Støt Mediemissionen