SAT-7 KIDS 10 års fødselsdag

SAT-7 KIDS seer

Søndag den 10. december var en meget speciel dag, for da kunne SAT-7 KIDS fejre, at de nu i 10 år har sendt TV-programmer til millioner af arabiske børn. Og børnene elsker det!

 

Gennem programmerne fra SAT-7 KIDS møder børnene budskabet om Guds kærlighed til dem, og det bringer dem glæde og håb.

Seerrespons

En seer skrev sådan: ”Hej, Mr. Know. Jeg håber, at du kan huske mig. Jeg var deltager i en episode af programmet ”Hvorfor det?” for lang tid siden. Jeg er nu 20 år gammel. Jeg vil gerne fortælle dig, at jeg gik igennem en svær tid, hvor jeg blev mindet om dine ord fra programmet, især om Jesus. De gav mig styrke.”

Det overrasker stadig medarbejderne i SAT-7 KIDS, at de får så megen respons. Ikke kun fra børn og deres forældre, men også fra andre voksne ud over den mellemøstlige og nordafrikanske region. Mange af disse så SAT-7 KIDS, mens de voksede op, og de holdt ikke op med at se programmerne, da de blev ældre. De fandt fred og mødte Gud gennem disse enkle og forståelige budskaber.

”Jeg er syv år. Min bror og jeg er fra Egypten, men vi bor i Oman. Her er hverken kirke eller søndagsskole. Faktisk oplever vi os som de eneste kristne i dette land. Så vi takker SAT-7 KIDS for jeres programmer. Vi husker alle jeres sange og vi lærer bibelhistorie og sange gennem jeres programmer.”

Fremtiden

Mens vi ser tilbage på de 10 år med SAT-7 KIDS, må vi også se fremad. Det er afgørende, at vi fortsætter med at kommunikere budskabet om Guds kærlighed og tilgivelse. Vi må hjælpe vores unge seere til at vide, at de aldrig er alene, når de har fået et personligt forhold til Jesus.

Bed fortsat for arbejdet!